Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 06.06.2013 00:24

a to ja napisał(a):Wracam po przerwie na cro.pl , a tu ... kłócą się/godzą?, szarpią/poklepują, czarne-wybielają/białe-jakby szare ... .

"Fenomen dla socjologów" - usłyszałam w sobotę w radio.
Bojan, to zdanie ma również drugie dno ... .

Skąd w ludziach tyle zadziorstwa i agresywności, braku szacunku i ... zrozumienia?
Z boku wygląda to tak smutno, że czytać się tego wszystkiego nie chce.
Mogę nie czytać? Zapewne, ale nie po to przecież wraca się ... do życia :wink: .

Cieszę się, że TU jestem, i smucę tym ... co zastałam.
Pożyjemy - zobaczymy !

Dziękuję , że to napisałaś . Zaczynałem się zastanawiać , czy to czasem ze mną jest coś nie tak :?:

Czesław Niemen śpiewał " Dziwny jest ten świat . . . " , więc może to nie jest oznaką "nowych" czasów . . .

Myślę , że trzeba nam posłuchać Wojciecha Młynarskiego i zwyczajnie róbmy swoje , może to się przyjmie , chociaż takie niemodne . . .

Pozdrawiam
Piotr
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 06.06.2013 05:58

Dorotko, Piotrze, muszę przyznać, że strasznie zasmuciliście mnie swoimi uwagami,
bo jako stały bywalec forum czuje się współodpowiedzialny za to, w jaki sposób je postrzegacie :(

W sumie to nie wiem, co wam odpowiedzieć.

Pozdrawiam
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 06.06.2013 09:21

Nie musisz brać na klatę całego zła tego świata :wink:

Chyba najlepiej tak jak radzi Piotr:

piotrf napisał(a):Myślę , że trzeba nam posłuchać Wojciecha Młynarskiego i zwyczajnie róbmy swoje ...
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 06.06.2013 13:56

ucieszyło i jednocześnie zasmuciło mnie dzisiaj to, że jeszcze, a może tylko 84 dni do wyjazdu do Cro.

Nie no, tak poważnie to mnie to ucieszyło. Jeszcze w zeszłym roku po powrocie było 360dni, ale ten czas szybko płynie. Rok zleciał jak błyskawica
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 06.06.2013 21:18

Dzisiaj moi Rodzice obchodzą 60-tą rocznicę ślubu i to mnie bardzo cieszy, tym bardziej, że uczcili ją kolejna kąpielą w zimnym jeziorze, wycieczką rowerową i sporym szampanem :D
Za miesiąc urządzam im imprę, będzie kociołek, może peka lub kotlowina i goście. Goście oczywiście z ich rocznika, 80+, bedzie sporo piwa i niezłe wina, może też jakaś rakija.
Życzę Wam wszystkim (tym kłócącym się na forum, całej władzy forumowej i tym, których zdecydowanie popieram) dożycia w szczęściu takich lat, w tak wielkiej miłości do siebie i do bliźniego, czyt do forumowicza :wink:
Życzę Wam i sobie, i mojej żonie, abyśmy mogli mając 80+ spokojnie porozmawiać o naszych podróżach do Cro.
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 06.06.2013 21:20

Wszystkiego najlepszego dla rodziców :D
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 06.06.2013 21:23

Miecia napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla rodziców :D

Przekażę Pradziadkom życzenia :D
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 06.06.2013 22:01

Piękne, proszę przekazać ukłony!!!
Mazowsze
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mazowsze » 06.06.2013 22:08

a mnie dziś zasmuciło, że już za 3 tyg. moja najlepsza przyjaciółka wyjeżdża do USA :cry: ...na stałe..... :(
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 07.06.2013 07:27

Dziadek Maciek napisał(a):Dzisiaj moi Rodzice obchodzą 60-tą rocznicę ślubu i to mnie bardzo cieszy,

Maćku! Gratulacje dla Rodziców i dla Ciebie też :D

Życzę Wam i sobie, i mojej żonie, abyśmy mogli mając 80+ spokojnie porozmawiać o naszych podróżach do Cro.

Oby Twoje życzenie się spełniło :D
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 07.06.2013 10:21

weldon napisał(a): ... strasznie zasmuciliście mnie swoimi uwagami ...

Napisałam, co mi przyszło na myśl po pobieżnym przejrzeniu kilku wątków, w których ... nie spodziewałam się "takiego" rozwoju dyskusji.

Nie zabieram głosu pod konkretami, bo żeby wydać o kimś/o czymś osąd/sąd trzeba być w temacie, a nie rwać konteksty :wink:

A poza tym ... jak to się mówi ... swoje wiem - bo konkrety omawiam w cztery oczy z zainteresowanym, a nie publicznie.

Pozdraviam i miłego weekendu wszystkim życzę
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 12:22

A mnie zasmucił fakt, że zaszłości na forum spowodowały odejście z szeregów jednego z nas... Jacku dziękuję, że byłeś z nami :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 07.06.2013 12:36

a to ja napisał(a):Napisałam, co mi przyszło na myśl po pobieżnym przejrzeniu kilku wątków ...

Kurcze, już się wystraszyłem, że to całe forum na psy zeszło :D

a to ja napisał(a):Pozdraviam i miłego weekendu wszystkim życzę

W swoim imieniu dziękuję i życzę na sobotę niedzielę takiego słońca jak teraz wyszło :)

W weekend są imieniny Żoliborza - może się skusisz?
Ja mam szkołę i wątpię, czy będę, ale fajne atrakcje zapowiadają i blisko od stacji metra :D

Pozdrawiam

Leszek Skupin napisał(a):... Jacku dziękuję, że byłeś z nami :)

Ależ jest. Jest nadal :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 12:58

weldon napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):... Jacku dziękuję, że byłeś z nami :)

Ależ jest. Jest nadal :lol:

Ale z Wami :twisted: nie z Nami :P :twisted: i nie jest to mój podział :P :x
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 07.06.2013 13:37

Już żałują :oczko_usmiech:

Ja to się cieszę. Przez to całe moderowanie Jacka jakby ubyło na forum.

Zresztą, daleko szukać - co mod, to rzadziej zagląda: Zielony, Moondek ... ;)

:D

Swoją droga można by wprząc w ten kierat po kolei każdego na forum, żeby trochę tego miodu zaznał ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 626
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone