Aune napisał(a):Gratulacje !
Rozumię matczyną radość !
(Mój syn 1 marca też zdał egzamin na prawo jazdy i to za pierwszym podejściem ) .
Gratulacje
Anai napisał(a):Mam nadzieję, że konsekwencje tego zdarzenie nikogo jednak nie zasmucą...
Pół godziny temu zatrzęsła się ziemia...
Wstrząs był w Polkowicach i był na tyle silny, że w oddalonym 15 km Głogowie bujała mi się lampa w mieszkaniu
mervik napisał(a):Anai napisał(a):Mam nadzieję, że konsekwencje tego zdarzenie nikogo jednak nie zasmucą...
Wstrząs był w Polkowicach i był na tyle silny, że w oddalonym 15 km Głogowie bujała mi się lampa w mieszkaniu
To u nas są takie mocne trzęsienia ziemi
Może to w kopalni coś się zawaliło
Anai napisał(a):Mam nadzieję, że konsekwencje tego zdarzenie nikogo jednak nie zasmucą...
Anai napisał(a):mervik napisał(a):Anai napisał(a):Mam nadzieję, że konsekwencje tego zdarzenie nikogo jednak nie zasmucą...
To u nas są takie mocne trzęsienia ziemi
Może to w kopalni coś się zawaliło
No tak, to wstrząs górniczy... ale naprawdę silny, najsilniejszy chyba z jakim spotkałam się odkąd mieszkam na tych terenach
MRK napisał(a):Tony śniegu za oknem, odśnieżanie samochodu, pługi na drogach, osły na letnich oponach!!! Pełna radość
Cóż Nam pozostaje...
Tylko to:)
romuald22 napisał(a):MRK napisał(a):Tony śniegu za oknem, odśnieżanie samochodu, pługi na drogach, osły na letnich oponach!!! Pełna radość
Cóż Nam pozostaje...
Tylko to:)
Kolegi nie poznaje
A już prawie na Testamencie mogliśmy się widzieć...