Miecia napisał(a):a tak na poważnie......może tak źle nie będzie
Jak to mówią ,pożyjemy zobaczymy
mervik napisał(a):Miecia napisał(a):a tak na poważnie......może tak źle nie będzie
Jak to mówią ,pożyjemy zobaczymy
Lidija Bacic Fan napisał(a):Ucieszyło- krystalizacja moich planów wakacyjnych.
Zasmuciło- to samo co każdego dnia, czyli brak drugiej połówki. Praktycznie w 99% straciłem już nadzieję. Może trzeba się z tym pogodzić?
Nie podaji sie bo tylko kukavice(cikory) sie podajom.Walcz ,szukaj i nie traczy nadzieje.Ten co szuka na pewno cosz czy kogosz odszuka a ten ktury sie podaje i nie szuka zostaje mu tylko desna ruka.Lidija Bacic Fan napisał(a):Ucieszyło- krystalizacja moich planów wakacyjnych.
Zasmuciło- to samo co każdego dnia, czyli brak drugiej połówki. Praktycznie w 99% straciłem już nadzieję. Może trzeba się z tym pogodzić?
wos71 napisał(a):Mnie ucieszyło dziś i wczoraj to,że "wyszło" mi piwko.Będzie w sam raz na wakacje:).Te wczorajsze to jasne(już zabutelkowane)a te dzisiejsze-ciemne to pójdzie pod kapsel za tydzień.
kemilia napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Ucieszyło- krystalizacja moich planów wakacyjnych.
Na miłość nigdy nie jest za późno !!!!! Znajdzie się, będzie !!!!
Josko Bulic napisał(a):Nie podaji sie bo tylko kukavice(cikory) sie podajom.Walcz ,szukaj i nie traczy nadzieje.Ten co szuka na pewno cosz czy kogosz odszuka a ten ktury sie podaje i nie szuka zostaje mu tylko desna ruka.Lidija Bacic Fan napisał(a):Ucieszyło- krystalizacja moich planów wakacyjnych.
Lidija Bacic Fan napisał(a):Zasmuciło- to samo co każdego dnia, czyli brak drugiej połówki. Praktycznie w 99% straciłem już nadzieję. Może trzeba się z tym pogodzić?
Miecia napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Zasmuciło- to samo co każdego dnia, czyli brak drugiej połówki. Praktycznie w 99% straciłem już nadzieję. Może trzeba się z tym pogodzić?
Ja się tylko zastanawiam......czy aby Tobie........za bardzo.......Lidija oczu nie zasłoniła