Znaleźli te czwórkę w Pieninach.
Niestety
weldon napisał(a):Znaleźli te czwórkę w Pieninach.
Niestety
Bocian napisał(a):I jeszcze pod drzewem...
dallaska napisał(a):co robi z opuchnietym dziąsłem ,płukanki nie pomagaja a przeciwzapalne leki nie moge brac bo lecze wrzody czy jest cos na to bez recepty?
kaszubskiexpress napisał(a):Bocian napisał(a):I jeszcze pod drzewem...
Biorąc pod uwagę odległość do schroniska, to można chyba założyć, że oni pod tym drzewem przechodzili a nie schronili się. Chcieli zdążyć a drzew tam chyba nie brakuje.
Chociaż teraz, to możemy już tylko gdybać.
Czwórka dorosłych ludzi, no ktoś musiał wiedzieć, że tego nie wolno robić.
arturac napisał(a):dallaska napisał(a):co robi z opuchnietym dziąsłem ,płukanki nie pomagaja a przeciwzapalne leki nie moge brac bo lecze wrzody czy jest cos na to bez recepty?
dentosept, tylko w dawce 2 razy mocniejszej niż piszą na opakowaniu. płukać 8 razy dziennie przez 3-4 dni. musi pomóc:)
Bocian napisał(a):arturac napisał(a):dallaska napisał(a):co robi z opuchnietym dziąsłem ,płukanki nie pomagaja a przeciwzapalne leki nie moge brac bo lecze wrzody czy jest cos na to bez recepty?
dentosept, tylko w dawce 2 razy mocniejszej niż piszą na opakowaniu. płukać 8 razy dziennie przez 3-4 dni. musi pomóc:)
Albo przypalić nierozcieńczonym.
Bocian napisał(a):powtarzam za tiwi. Mówili, że schronili się pod drzewem przed ulewą.
Bocian napisał(a):I jeszcze pod drzewem...
weldon napisał(a):Pod drzewem?
S=ą pewne rzeczy, które powinno się od gówniarza wpajać :/