dallaska napisał(a):byłam u okulisty na komputerowym badaniu podobno mam -2 i powinnam nosic okulary stale.a ja chce tylko na komputer je zakładac .czy to jakas mocna wada,jesli nie bede nosic na stale to ja powieksze i popsuje wzrok?nie chce okularów
dallaska napisał(a):byłam u okulisty na komputerowym badaniu podobno mam -2 i powinnam nosic okulary stale.a ja chce tylko na komputer je zakładac .czy to jakas mocna wada,jesli nie bede nosic na stale to ja powieksze i popsuje wzrok?nie chce okularów
Kiepura napisał(a):dallaska napisał(a):byłam u okulisty na komputerowym badaniu podobno mam -2 i powinnam nosic okulary stale.a ja chce tylko na komputer je zakładac .czy to jakas mocna wada,jesli nie bede nosic na stale to ja powieksze i popsuje wzrok?nie chce okularów
Są jeszcze szkła kontaktowe, tak na codzień. Mało kłopotliwe i dobrze koryguja wadę. Tylko trzeba się nauczyć palec do oka wkładać
Niestety -2 to juz sporo, jak lekarz zalecił odwrotu nie ma.
Ale głowa do góry da sie z tym żyć.
a czy używacie takich specjalnych okularów z powłoką antyrefleksyjną?od komputera mam łzawienie pieczenie co wam na to pomaga?
weldon napisał(a):Bocian napisał(a):Kiepura napisał(a):Zmarł Czesław Petelicki. To najsmutniejsza wiadomość tego dnia.
A kto to?
Reżyser. Petelski, tak dokładnie.
Faktycznie zmarł ... już kilkanaście lat temu