mutiaq napisał(a):Piękna pogoda, a jutro koncerty Juwenaliowe na Lotnisku k/Geanta w Krakowie
Nocleg załatwiony, nic tylko się bawić
Mutiaq to sprawdź od razu tę promocję w Realu na Ożujsko, bo Geanta już dawno nie ma:)))
mutiaq napisał(a):Piękna pogoda, a jutro koncerty Juwenaliowe na Lotnisku k/Geanta w Krakowie
Serce w pasy napisał(a):mutiaq napisał(a):Piękna pogoda, a jutro koncerty Juwenaliowe na Lotnisku k/Geanta w Krakowie
Mutiaq to sprawdź od razu tę promocję w Realu na Ożujsko, bo Geanta już dawno nie ma:)))
mutiaq napisał(a):Serce w pasy napisał(a):mutiaq napisał(a):Piękna pogoda, a jutro koncerty Juwenaliowe na Lotnisku k/Geanta w Krakowie
Dla mnie to zawsze Geant będzie
Real też jest w Czyżynach w Carrefour'rze, a tak to wiadomo, że chodzi o Geanta na Bora
W sumie to dobry pomysł, z tym Ożujskiem, jak tylko będę miała chwilę, to pójdę sprawdzić i dam znać w niedzielę.
weldon napisał(a):
Miłej zabawy
A wy, nie pamiętam, macie miejscowe bilety, czy gdzieś jedziecie?
Serce w pasy napisał(a):Zabawny zbieg okoliczności dziś zobaczyłem Twoje ogłoszenie o Maździe na Cro.pl a później zobaczyłem ją na żywo w realu na stacji LPG u nas:)))))
Jacek S napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Zabawny zbieg okoliczności dziś zobaczyłem Twoje ogłoszenie o Maździe na Cro.pl a później zobaczyłem ją na żywo w realu na stacji LPG u nas:)))))
Jak to LPG?
Przecież to diesel.
Gdyby była z gazem to sam bym ją chętnie wziął bo bardzo ładna.
Jacek S napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Zabawny zbieg okoliczności dziś zobaczyłem Twoje ogłoszenie o Maździe na Cro.pl a później zobaczyłem ją na żywo w realu na stacji LPG u nas:)))))
Jak to LPG?
Przecież to diesel.
Gdyby była z gazem to sam bym ją chętnie wziął bo bardzo ładna.
maslinka napisał(a):Mnie ucieszyło, że kupiliśmy kurs języka chorwackiego na płytach Będziemy się intensywnie uczyć
mutiaq napisał(a):Nie rozumiem tej pogody, jak tylko jakieś koncerty, imprezy mają być to leje, a chwilę przed i zaraz, po jest cudne słońce...
Złośliwiec jakiś tym wszystkim steruje chyba...
Grrr :>