witpol napisał(a):Rysio napisał(a):W wieku 12 lat to jest jeszcze szansa że wróci
Mam nadzieję, chyba, że zostanie na Olompiadę
Raczej na Igrzyska
maslinka napisał(a):Zdałam dzisiaj egzamin na prawo jazdy!
Nareszcie! Po kilku próbach
Bardzo się cieszę! Normalnie nie mogę uwierzyć... (...)
maslinka napisał(a):(...)Prawko robiłam od 2006 roku, z przerwami, w tym jedną czteroletnią To, co przed przerwą się nie liczy, więc mogę powiedzieć, że zdałam za drugim razem (...)
Interseal napisał(a):(...)
Niesamowite!!! Ja podobnie. Pierwszy raz w 1996 roku a potem drugi w 2000 roku, czyli też dwa razy - tyle, że zakończyłem "imprezę" w Krakowie nie Rybniku.
maslinka napisał(a):(...)
Taaa, męskie podejście Że niby jak mam prawko, to już mam zrezygnować z ulubionego piwka na imprezach? Ale można i tak, od czasu do czasu W końcu często sam prowadził, a ja mogłam się napić. Rewanż mu się słusznie należy
(...)
mutiaq napisał(a):wiem co to znaczy, zdałam miesiąc po tobie, 14.04
maslinka napisał(a):(...) I nawet 140 jechałam
(...)
maslinka napisał(a):(...)
A w sobotę byliśmy w Krakowie(...)
maslinka napisał(a):Może w przyszłym tygodniu zacznę już jeździć do pracy, co będzie oznaczało, że mój małżonek przesiądzie się na autobus albo na własne nogi Trochę mi go szkoda... No chyba, że będę go wozić, tak jak on mnie teraz (rano), co będzie oznaczało wcześniejsze wstawanie Może wypadałoby się zrewanżować...
Jacek S napisał(a):Maja dostała się do "państwowego" przedszkola
Jacek S napisał(a):... 1 100 dzieciaczków zostało "na lodzie"...
weldon napisał(a):Jacek S napisał(a):... 1 100 dzieciaczków zostało "na lodzie"...
Nie na lodzie, tylko muszą prywatnie, bo pewnie nie spełniły warunków.
W przypadku Warszawy decydowały kwestie finansowe i podatkowe, na zasadzie, że kto płaci podatki na przedszkole, ten ma pierwszeństwo.