napisał(a) chorwatek77 » 21.01.2008 09:42
Krzyżak napisał(a):FUX napisał(a):Szczęśliwego Nowego Roku i niech Wam wycieczka do Cro się uda....
Dzięki i nawzajem
FUX napisał(a):Fajnie, że rownież inne wątki przeglądasz oprócz Istrii i pilki nożnej.
Owszem - forum czytam od dobrych kilku miesięcy, ale pomimo pozornego porządku, trudno na nim znaleźć cokolwiek. Choćby wątek 'wyspa skarbów' - ponad 100 stron, z czego większość to zwykłe pogaduchy. Takich wątków - teoretycznie mających pomóc - jest zdecydowanie więcej.
FUX napisał(a):Czy młody? Niewiele mniej od Ciebie
, a doświadczeniem 8 wyjazdów do Cro.
Czy jesteś młody czy stary w ogóle mnie to nie interesuje. Gdzie ja piszę o Twoim czy o swoim wieku. Chyba, że masz na myśli wymianę (?) zdań z chorwatkiem77. On napisał, że ma czterdziechę. Nie ja. Widzisz, kolejny raz czytasz nieuważnie.
Dodatkowo - specjalnie nie interesuje mnie kto ile ma lat, to każdego prywatna sprawa. Osobiście, nie czuję potrzeby dzielenia się taką informacją, jak i jej posiadania. Tak samo, jak nie interesują mnie motywy, dla których ktoś gdzieś wyjeżdża i jak spędza tam czas. To wyłącznie czyjaś, osobista sprawa.
Z tymi ośmioma wyjazdami jeszcze pomyślę, że się przechwalasz
Oczywiście żartuję. Niemniej - szkoda, że tym bogatym doświadczeniem tak niechętnie się dzielisz i odsyłasz mnie do "googli" i mapy. Tyle wie nawet 10-latek. Po prostu - wielu "cromaniaków" przejechało Cro wzdłuż i wszerz, zna pewne rzeczy od podszewki i z pewnością posiada bogatą bazę danych. Dziwi mnie tylko fakt niechętnego dzielenia się namiarami na konkretne apartamenty. Mogę się jednak mylić w swojej ocenie.
FUX napisał(a):Ja wyraziłem ubolewanie, więc
Krzyżak, z całym szacunkiem, nie brnij. Ty także czasami się zagalopowałeś
.
Ubolewanie
W którym miejscu
Ponadto ubolewanie to nie to samo co przeprosiny - to nie polityka zagraniczna.
Natomiast Ciebie mogę przeprosić za 'nadwornego błazna', ale - generalnie - pierwszy krok nie należy chyba do mnie.
Pozdrawiam
Zostałem wyrwany do odpowiedzi, masz kłamczuszku dokładnie 38 latek, a co będzie w lipcu???? Czyżby 39?