Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 22.11.2011 12:26

Czyli widzę, że to nie tylko ja tak dzisiaj mam :roll:
Na szczęście jeszcze tylko 2h i do domu... a właściwie do kina- trzeba się odstresować, a jak! 8)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 22.11.2011 12:45

Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 22.11.2011 13:01

:lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 22.11.2011 14:32

Roxi napisał(a)::lol:

:lol:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 24.11.2011 20:20

Zasmucił mnie ten film

http://www.youtube.com/watch_popup?v=VEx32OjFKAk

bez komentarza
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 24.11.2011 20:38

krakuscity napisał(a):Zasmucił mnie ten film

Dość wiele osób już zasmucił, z tego co wiem ...

Dla mnie równie smutne jest wywieszanie i bieganie z ... banderami,
zamiast polskiej flagi, bo też świadczy o braku podstawowych informacji o naszych barwach :(

Mz mogliby poświecić na to kilka godzin ... etyki choćby, w szkołach :/
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 27.11.2011 10:37

turan napisał(a):Adminie i modowie, Ty Rysio zwłaszcza - chyba kiedyś umówiliśmy się co do pewnych zasad.
Nawiasem mówiąc, byłem temu przeciwny (zakaz polityki na forum).
Ale przyjęte wolą większości zasady respektuję.
Proszę o odpowiedź, dlaczego te zasady nie obowiązują ....

Turan, popieram Twoje zdanie i zapewniam że obowiązują. Na przyszłość proszę o adnotację w temacie do Admina i modów bo niektóre tematy pomijam podczas przeglądania forum.

Z racji tego że nie mam zamiaru dłubać w postach poleciało wszystko od zgłoszonego postu.

Dziękuję za uwagę i polecam się na przyszłość.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 27.11.2011 11:50

Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 27.11.2011 12:27

Mamed to już klasa sama w sobie, ale bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Pudzian. Zupełnie nie ta kondycja jaką pamiętamy z poprzednich walk. Popracuje jeszcze nad techniką i zaczną się go bać :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.11.2011 12:29

Rysio napisał(a):Mamed to już klasa sama w sobie, ale bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Pudzian. Zupełnie nie ta kondycja jaką pamiętamy z poprzednich walk. Popracuje jeszcze nad techniką i zaczną się go bać :D

szkoda tylko, że wydrukowali mu ten wynik :) Aż się "Marko" wnerwił :):)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 27.11.2011 12:49

Jak chciał wygrać to miał coś pokazać oprócz tego że potrafi Pudziana przewrócić a nie pokazał za to kilka czystych strzałów na mordę przyjął a w końcówce to już gram brakowało i by siekacze wypluł za to szczekanie po walce mu wyszło doskonale. Mogło mu się od tego popierpapier w główce. Dla mnie pajac i niech w pajacykowie zostanie.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.11.2011 12:57

Rysio napisał(a):Jak chciał wygrać to miał coś pokazać oprócz tego że potrafi Pudziana przewrócić a nie pokazał za to kilka czystych strzałów na mordę przyjął a w końcówce to już gram brakowało i by siekacze wypluł za to szczekanie po walce mu wyszło doskonale. Mogło mu się od tego popierpapier w główce. Dla mnie pajac i niech w pajacykowie zostanie.

Spokojnie mogła być dogrywka, patrząc na wcześniejsze walki :) Przy remisie to zazwyczaj wygrany z wcześniejszej walki, dostaje zwycięstwo, bo pretendent musi się wykazać. Pudzian wykazał się tylko tym, że nie zemdlał z braku tlenu i rzeczywiście, dwoma strzałami w stójce. W parterze zero.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 27.11.2011 13:22

krakuscity napisał(a):Zasmucił mnie ten film

http://www.youtube.com/watch_popup?v=VEx32OjFKAk

bez komentarza

Miałeś rację ... bez komentarza 8)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 27.11.2011 14:30

Owszem, dogrywka mogła się spokojnie odbyć, ale patrząc na tą walkę i znając zachowanie Angola po niej uważam że decyzja sędziów była prawidłowa. Cóż nad parterem, będzie musiał Pudzian potrenować aczkolwiek Thompson też wielkie G pokazał.
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 27.11.2011 17:42

Bocian napisał(a):szkoda tylko, że wydrukowali mu ten wynik :) Aż się "Marko" wnerwił :):)

Dokładnie, po gospodarsku sędziowali. Półtorej rundy przewaga Angola chociaż bez większej krzywdy dla Pudziana, a to że go w końcówce Pudzian trochę sprał to za mało na zwycięstwo. Dla mnie remis, ale w dogrywce już by Pudzian mógł spuchnąć mimo poprawionej kondychy, więc mu sędziowie tego oszczędzili.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 539
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone