Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 09.09.2011 21:09

A mi smutno, jutro jadę do Chorwacji i mi smutno. Mieli jechać z nami przyjaciele, ale choróbsko ich dopadło. Smutno :cry:
rbandula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rbandula » 09.09.2011 21:27

Ale JEDZIESZ! Strasznie Ci tego zazdroszczę. Puste plaże dla Ciebie (dla Was?), a klasa robotnicza w poniedziałek do roboty. :(
Dużo zdrowia dla Twoich przyjaciół, a dla Ciebie żaru: tego płynącego z serca i z chorwackich niebios.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 10.09.2011 21:10

rbandula napisał(a): w poniedziałek do roboty :(

...cóż do poniedziałku wiele się może wydarzyć.... :wink:

...wczoraj w Amfiteatrze w Szczecinie miałam okazję uczestniczyć w koncercie Laskowika & Malickiego. Oczywiście w towarzystwie Filharmonii Dowcipu oraz Kabareciarni, włącznie z moim ulubionym chomiczkiem - Kiełpińskim i Jackiem Fedorowiczem... :D

Naprawdę niezapomniane wrażenia, ponad 3 godziny dobrego dowcipu, humoru i świetnej muzyki... Pojawiły się nowe skecze Laskowika typu "Spowiedź posła, Proboszcz na lubieżnym czacie, czy Mirka z Polic..."
Dyrygent, Bernard Chmielarz, jako aranżer całości przeszedł sam siebie... :D

... niezdecydowanym gorąco polecam, naprawdę warto... :D
rbandula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rbandula » 10.09.2011 21:37

Do dzisiaj wspominamy z mężem powrót z występu Marcina Dańca. Byliśmy tak rozluźnieni, że nie włączyliśmy świateł w samochodzie (zima, wieczór) i za ich "niemanie" zapłaciliśmy słuszny, 50-złotowy mandat (kilka lat temu można się było targować :D ).
To był pierwszy, i jak na razie jedyny, mandat w kilkunastoletniej karierze mego męża w roli kierowcy.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 10.09.2011 21:52

rbandula napisał(a):Do dzisiaj wspominamy z mężem powrót z występu Marcina Dańca. Byliśmy tak rozluźnieni, że nie włączyliśmy świateł w samochodzie (zima, wieczór) i za ich "niemanie" zapłaciliśmy słuszny, 50-złotowy mandat (kilka lat temu można się było targować :D ).
To był pierwszy, i jak na razie jedyny, mandat w kilkunastoletniej karierze mego męża w roli kierowcy.

...my również mieliśmy wczoraj problem..., z parkowaniem samochodu, tym razem obyło się jednak bez mandatu, na pewno tylko dlatego, że mieliśmy obcą rejestrację,
...sam Szczecin robi jednak bardzo pozytywne wrażenie, trochę jest tylko rozkopany, podobnie jak Poznań... :D
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 11.09.2011 10:41

Jeśli mowa o mandatach, to mnie też przysłali fotkę, 2 punkty karne i 100zł.
Urząd Gminy Rzecznica (zachodniopomorskie) :(
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 16.09.2011 12:24

Fałat wraca 8O

Cztery lata negocjacji i sukces :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 16.09.2011 20:45

przechodzi mi to co mi było...znaczy się taka choroba :lol: :wink: głupawka się ostała :wink:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 16.09.2011 23:45

rbandula napisał(a):Cieszę się, że jutro pośpię conajmniej do 8. A może dłużej, bo synowie na imprezach urodzinowych i zostaliśmy z mężem sami :oops:

To pośpisz dłużej bo synowie............. czy, że sami z mężem :P :P :P
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.09.2011 13:51

Zostałem potencjalnym dawca szpiku kostnego. Taka akcja w markecie była i się zapisałem. Może to komuś kiedyś coś da :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 17.09.2011 14:46

Brawo, Bocian ...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.09.2011 16:06

Zasmuciło mnie 0:3 w siatkę z Włochami :cry:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 17.09.2011 16:38

hajduczek napisał(a):przechodzi mi to co mi było...znaczy się taka choroba :lol: :wink: głupawka się ostała :wink:

Chłopie, dziabnij szklankę Rakiji, zakąś ogórkiem małosolnym i pieczywem posmarowanym masłem osełkowym z czosnkiem. Jutro będziesz zdrów jak Ryba. Pozdrawiam
rbandula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rbandula » 17.09.2011 16:55

kaszubskiexpress napisał(a):
rbandula napisał(a):Cieszę się, że jutro pośpię conajmniej do 8. A może dłużej, bo synowie na imprezach urodzinowych i zostaliśmy z mężem sami :oops:

To pośpisz dłużej bo synowie............. czy, że sami z mężem :P :P :P:

Pospałam krótko, bo było ....... dłuuugo :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.09.2011 17:00

Darek1 - hajduczek to nie chłop :wink: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 527
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone