Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 10.06.2011 13:55

Rysio napisał(a):To coś Ty mu za formata zapodał 8O :lol:

Terracanem go uformował :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 10.06.2011 13:59

weldon napisał(a):
Rysio napisał(a):To coś Ty mu za formata zapodał 8O :lol:

Terracanem go uformował :lol:

Taaaaa :twisted: przeciorałem go pod kilem :devil:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 10.06.2011 14:26

weldon napisał(a):A mi, wczoraj, pękło oczko ;)

a mi dzisiaj gumka :?

ten temat się zmienia w skojarzenia :lol:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 16.06.2011 10:41

krakuscity napisał(a):Trochę zasmucił mnie telefon z serwisu Nissana.

Auto na gwarancji, po przeglądzie (2 lata), są pewne elementy zawieszenia do wymiany (nasze drogi :evil: ) a tu oryginalnych części z Japonii chwilowo brak.

Powód - znany.

Dzisiaj moje autko przeszło bez problemu przegląd po 5 latach. Dostało nawet słowa pochwały za idealny stan zawieszenia :D i całego podwozia.
Oczywiście nic wcześniej nie robiłem, pojechałem na przegląd "z drogi".
Widać Japończycy też mają różną jakość produktów :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2011 12:27

maciek1956 napisał(a):Dzisiaj moje autko przeszło bez problemu przegląd po 5 latach. Dostało nawet słowa pochwały za idealny stan zawieszenia :D i całego podwozia.
Oczywiście nic wcześniej nie robiłem, pojechałem na przegląd "z drogi".
Widać Japończycy też mają różną jakość produktów :wink:

Po jakim przebiegu?
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 16.06.2011 13:29

Serce w pasy napisał(a):

Po jakim przebiegu?

Podchwytliwe pytanie :wink: po niewielkim, tylko 80 tys km.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2011 13:37

To ty w ogóle nie jeździsz tym autem ja po półtora roku mam 52 i przesiadłem się do samochodu żony bo inaczej co dwa miesiące musiałbym robić przeglądy okresowe. :)
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 16.06.2011 13:47

Praca 6 km od domu, ew działka z wędzarnią, tylko 60 km, mazurska dalej, ale nie jeżdżę często, w Cro w zeszłym roku nie byłem, a ostatnio rowerem do pracy pomykam. Żonie nie oddam, bo musiałbym przeglądy co dwa miesiące robić :wink:
Czasy ok 100 tys rocznie już minęły, mam nadzieję, że nie wrócą
Ostatnio edytowano 16.06.2011 13:49 przez Dziadek Maciek, łącznie edytowano 1 raz
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 16.06.2011 13:47

Ja mam przejechane w ponad 6 lat 66 tyś. z czego jakieś 15 przypada na wyjazdy wakacyjne do Cro :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2011 13:49

No cóż ja mam taką pracę, że rocznie robię od 40-60 tyś km.
Muszę więc dzielić te przebiegi na dwa auta, żeby nie zajechać jednego z aut.
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 16.06.2011 19:50

moje autko odebrane od mechanika ,bo coś stukało z przodu....okazało sie ,że to tylko jakaś elastyczne łaczenie tłumika czy coś.....koszt naprawy 50 zło :D ...tak to mi pasi :D

....ale czekając wczoraj na stacji diagnostycznej ,czułam się jak w poczekalni szpitala w oczekiwaniu na diagnozę :lol: ......jak przyszedł mechanik to mi wyobraźnia zadziałała :lol: ...."czy pacjent stabilny?czy będzie żył" :wink: :lol:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 19.06.2011 20:14

U mnie w domu obowiązuje zasada - o wypadkach lotniczych nie dyskutujemy.... ale Mistrz Marek Szufa był wielkim człowiekiem.... znałam go osobiście...
Wiem, że wiele jest od wczoraj informacji na jego temat, jeżeli ktoś ma ochotę .... wklejam link do strony mojego kolegi - prawie wujka (w końcu w jednej piaskownicy z moim tatą się bawił... )

Marek Szufa
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 19.06.2011 20:45

BeJur napisał(a):Marek Szufa

[*]
Adam's
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam's » 19.06.2011 22:01

BeJur napisał(a):U mnie w domu obowiązuje zasada - o wypadkach lotniczych nie dyskutujemy.... ale Mistrz Marek Szufa był wielkim człowiekiem.... znałam go osobiście...
Wiem, że wiele jest od wczoraj informacji na jego temat, jeżeli ktoś ma ochotę .... wklejam link do strony mojego kolegi - prawie wujka (w końcu w jednej piaskownicy z moim tatą się bawił... )

Marek Szufa

Wyjątkowo przykre, niby ryzyko wpisane w zawód a jednak .... . Nasze córki chodzą do tej samej klasy i jutro z udziałem rodziców miały mieć bal kończący gimnazjum .
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 20.06.2011 12:17

Jak już wszystko wreszcie zaczyna się dobrze układać :D to jakiś baran kierowca ... Nie widział czerwonego światła przed przejściem dla pieszych i stojącego spokojnie Mondeo mojego syna z moim wnukiem...
Huk, płacz, karetka, szpital, badania :cry: całe szczęście straty są tylko w samochodach :D
Sprawca (Sprinter) bardziej rozbity, kierowca, to trzeba mu przyznać, bardzo przestraszony i przejęty całą sytuacją i małym dzieckiem
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 513
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone