Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 17.05.2011 08:01

Zakończyłam wczoraj sezon siatkarski 2010/2011, niestety bez awansu do Plus Ligi :(

Ale najbardziej wkurza mnie to, że nie wiem, czy przegrali dlatego że byli słabsi,
czy przegrali dlatego że "musieli" przegrać :evil: :evil: :evil:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 17.05.2011 08:03

Leszek Skupin napisał(a):
Bocian napisał(a):Widzę, że jesteś negatywnie nastawiony :)

Sławek no nie czaruj się, że to coś da... dwóch policjantów na pół miliona rodaków..... :lol:

Ale za to najgrubszych nad Adriatykiem! :evil:

To będzie pierwszy przypadek:

Obrazek

w tym akwenie. :roll:

:wink:
fasi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasi » 17.05.2011 08:20

Pan od tiliwizora w końcu dotarł i organoleptycznie przekonał się o padnięciu matrycy :)
Więc teraz tylko czekać na ruchy, ze strony Sony i powitanie w domu nowego sprzętu :wink:

I znowu Sony, ale w wydaniu Playstation - w końcu można pograć online :)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 17.05.2011 08:31

anakin napisał(a):...
To będzie pierwszy przypadek:
...
w tym akwenie. :roll:
...

Teraz to żeś przesadził :lol: toż to Hamerykancki Mr Officer :D spójrz na samochody w tle :D a tak prawdę powiedziawszy nie widziałem jeszcze grubego policjanta w Polsce 8O... no kurde szukałem w pamięci, ale się z takim nie spotkałem :!: No może jeden zabiurkowy się trafił ale na 100% nie z tak ogromnym 8O.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 17.05.2011 08:35

Leszek Skupin napisał(a):Teraz to żeś przesadził :lol: toż to Hamerykancki Mr Officer :D spójrz na samochody w tle :D a tak prawdę powiedziawszy nie widziałem jeszcze grubego policjanta w Polsce 8O... no kurde szukałem w pamięci, ale się z takim nie spotkałem :!: No może jeden zabiurkowy się trafił ale na 100% nie z tak ogromnym 8O.

Mógłbym Ci pokazać kilku takich..polskich. :roll:

Chodzi mi generalnie o to,że ja wiem KTO jeździ na takie wyjazdy,dlatego w ten sposób do tego podchodzę..

Kiedys widziałem film ze szkolenia polskich "antyterrorytów" w Izraelu.
Był tam taki tor przeszkód i m.in.taki "płot" to wspięcia się i przejścia na drugą stroną.Wysoki na jakieś dwa metry.
No i jeden z takich "żarłaczy" zawiesił się tym brzuszyskiem na samej górze i wisiał jak prosiak na rożnie! :evil: :roll:
Taka "brygada" tam pojechała.. :roll:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 17.05.2011 09:02

Jedna kukułka wiosny nie czyni .... czy jakoś tak.... ;) Może nie będzie tak źle ;)
fasi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasi » 17.05.2011 09:05

anakin napisał(a):No i jeden z takich "żarłaczy" zawiesił się tym brzuszyskiem na samej górze i wisiał jak prosiak na rożnie! :evil: :roll:

Wysłali najlepszych...
Może na torze przeszkód nie byli orłami, ale za to przy stole mieli większą wytrzymałość :lol:

PS. Dzwonili z SONY i proponują mi SONY Bravia KDL-40EX720 za SONY Bravia KDL-40W4710 z padniętą matrycą.
Chyba się skuszę... :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.05.2011 09:47

anakin napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Teraz to żeś przesadził :lol: toż to Hamerykancki Mr Officer :D spójrz na samochody w tle :D a tak prawdę powiedziawszy nie widziałem jeszcze grubego policjanta w Polsce 8O... no kurde szukałem w pamięci, ale się z takim nie spotkałem :!: No może jeden zabiurkowy się trafił ale na 100% nie z tak ogromnym 8O.

Mógłbym Ci pokazać kilku takich..polskich. :roll:

Chodzi mi generalnie o to,że ja wiem KTO jeździ na takie wyjazdy,dlatego w ten sposób do tego podchodzę..

Kiedys widziałem film ze szkolenia polskich "antyterrorytów" w Izraelu.
Był tam taki tor przeszkód i m.in.taki "płot" to wspięcia się i przejścia na drugą stroną.Wysoki na jakieś dwa metry.
No i jeden z takich "żarłaczy" zawiesił się tym brzuszyskiem na samej górze i wisiał jak prosiak na rożnie! :evil: :roll:

Tylko powiedz kolego sympatyczny z którego roku to był film :) Oceniam na rok 1990. Później, w 1991 roku był pierwszy wyjazd do USA do Baton Rouge i pojechali sami oficjele :) Amerykanie jak to zobaczyli to stwierdzili, że to pierwszy i ostatni raz taka szopka :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.05.2011 07:10

Ewa Szumańska zmarła ...

Słuszny wiek miała, ale zawsze to żal ...

Gwoli przypomnienia ...

[*]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.05.2011 18:27

Był wstyd na pół Europy - teraz jest sukces!

Brawo.

No dobra - brawo Bocian ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 18.05.2011 19:15

weldon napisał(a):Był wstyd na pół Europy - teraz jest sukces!

Brawo.

Nawet nie stałem obok KSP 8)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.05.2011 19:25

Bocian napisał(a):
weldon napisał(a):Był wstyd na pół Europy - teraz jest sukces!

Brawo.

Nawet nie stałem obok KSP 8)

A co ma Polonia do tego? :roll:

Ja tak ogólnie - ucieszyłem się ... :D

Fajne komentarze ... :wink:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 18.05.2011 20:26

Wqqqq... mnie dzisiaj GLS, przywożąc uszkodzona przesyłkę, udając, że deszcz pada. Szczyt chamstwa i niekompetencji!
Nigdy nie zamówię już GLS.
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 18.05.2011 20:29

Zwinęli nam czapkę z ratusza

:cry:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.05.2011 20:32

weldon napisał(a):...

Gwoli przypomnienia ......

Klasyka :lol: , ale pewnie sporo młodszych osób tego nie zna :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 504
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone