Zakończyłam wczoraj sezon siatkarski 2010/2011, niestety bez awansu do Plus Ligi
Ale najbardziej wkurza mnie to, że nie wiem, czy przegrali dlatego że byli słabsi,
czy przegrali dlatego że "musieli" przegrać
Leszek Skupin napisał(a):Bocian napisał(a):Widzę, że jesteś negatywnie nastawiony
Sławek no nie czaruj się, że to coś da... dwóch policjantów na pół miliona rodaków.....
anakin napisał(a):...
To będzie pierwszy przypadek:
...
w tym akwenie.
...
Leszek Skupin napisał(a):Teraz to żeś przesadził toż to Hamerykancki Mr Officer spójrz na samochody w tle a tak prawdę powiedziawszy nie widziałem jeszcze grubego policjanta w Polsce ... no kurde szukałem w pamięci, ale się z takim nie spotkałem No może jeden zabiurkowy się trafił ale na 100% nie z tak ogromnym .
anakin napisał(a):No i jeden z takich "żarłaczy" zawiesił się tym brzuszyskiem na samej górze i wisiał jak prosiak na rożnie!
Taka "brygada" tam pojechała..
anakin napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Teraz to żeś przesadził toż to Hamerykancki Mr Officer spójrz na samochody w tle a tak prawdę powiedziawszy nie widziałem jeszcze grubego policjanta w Polsce ... no kurde szukałem w pamięci, ale się z takim nie spotkałem No może jeden zabiurkowy się trafił ale na 100% nie z tak ogromnym .
Mógłbym Ci pokazać kilku takich..polskich.
Chodzi mi generalnie o to,że ja wiem KTO jeździ na takie wyjazdy,dlatego w ten sposób do tego podchodzę..
Kiedys widziałem film ze szkolenia polskich "antyterrorytów" w Izraelu.
Był tam taki tor przeszkód i m.in.taki "płot" to wspięcia się i przejścia na drugą stroną.Wysoki na jakieś dwa metry.
No i jeden z takich "żarłaczy" zawiesił się tym brzuszyskiem na samej górze i wisiał jak prosiak na rożnie!
Taka "brygada" tam pojechała..