Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dudek2222
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dudek2222 » 31.03.2011 12:18

Staram sią unikać stresujących sytuacji, więc tankuję jak najrzadziej.
Zamiast stresik trzy razy w tygodniu - raz na dwa.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 31.03.2011 12:39

Dziś byłem na pogrzebie - kuzynka najlepszego kumpla, córa dobrego znajomego. 20 lat miała, śliczna dziewucha, podstawówkę skończyła ze świadectwem z paskiem. Poszła do liceum, wpadła w nieodpowiednie towarzystwo, wyleciała ze szkoły, białe prochy okazały się silniejsze od niej. W ubiegły czwartek "wypadła" przez okno dachowe w sobotę odłączyli ją od aparatury. K...a m.ć, sk......ów którzy tym handlują powinni postawić pod mur i rozpierdolić. Gdyby szukali chętnych do plutonu piszę się za friko :evil:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 31.03.2011 12:43

Rysio napisał(a): sk......ów którzy tym handlują powinni postawić pod mur i rozpierdolić. Gdyby szukali chętnych do plutonu piszę się za friko :evil:

Bez problemu znajdziesz więcej chętnych.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.03.2011 12:46

Są rzeczy, od których się nie ucieknie, ale można spróbować zapobiegać.

Dlatego popieram i będę popierał zakaz stosowania wszelkich dopalaczy,
czy miękkich, choćby dlatego, że zawsze znajdzie się jakiś sq...syn, który będzie próbował
znaleźć jakąkolwiek furtkę, żeby dzieciaki przekabacić.

Przykre Rysiu. Przykre ... :(
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 31.03.2011 12:53

Rysio napisał(a):...K...a m.ć, sk......ów którzy tym handlują powinni postawić pod mur i rozpierdolić. Gdyby szukali chętnych do plutonu piszę się za friko :evil:

Rysiek, ZDECYDOWANIE mogę stać koło Ciebie z giwerą z pełnym magazynkiem :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.03.2011 12:59

weldon napisał(a):To mnie taniej wychodzi.

Ja tankuję po 150 ... Trzeci raz w tym tygodniu :mrgreen:

takiemu to dobrze...pojedziesz raz i 300 pln w kieszeni...miesięcznie to 1350 pln...niejeden tyle zarabia na miesiac ciężka pracą.
A takiemu weldonomi wystarczy siedziec w domu ;)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 31.03.2011 13:01

Poseł Balicki wprowadził poprawkę i trawkę dostaniesz na receptę.
Co tu się dzieje?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.03.2011 13:03

hepik napisał(a):A takiemu weldonomi wystarczy siedziec w domu ;)

No nie wystarczy.

Czasami muszę przecież podjechać zatankować :D
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 31.03.2011 13:06

weldon napisał(a):Czasami muszę przecież podjechać zatankować :D

Dobrze, że benzynę do samochodu, a nie piwska w siebie :twisted: ;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.03.2011 13:07

Roxi napisał(a):
weldon napisał(a):Czasami muszę przecież podjechać zatankować :D

Dobrze, że benzynę do samochodu, a nie piwska w siebie :twisted: ;)

Pudło i w jednym, jak i w drugim przypadku :lol:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 31.03.2011 18:00

A ja właśnie wróciłem z córka ze szpitala - jeden ze szkolnych łobuzów - szarpał ją za włosy a potem pokopał rękę - skutek - ręka na temblaku, 3 tyg. zwolnienia - a gnoja dyrektorka nie chce dać do szkoły specjalnej. To nie pierwszy raz w tej szkole, była wielokrotnie policja, nauczycieli wyzywa od skur...nów, jego matka nalega a dyrektorka - nie. A to przecież piata klasa podstawówki. Stwierdzono u niego jakąs wybitna odmianę ADHD, ale dyrektorka mówi nie. Co musi się stać?
Nie wiem ale jutro chyba zainterwenjuję w kuratorium.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.04.2011 06:23

santosz napisał(a):...Nie wiem ale jutro chyba zainterwenjuję w kuratorium.

Nie sadze, ze to pomoże.
Miałem podobną sytuację w klasie syna.
Szkoła ma trochę związane ręce.
Tłumaczono, że jedyne wyjście to cywilna sprawa sądowa.
Dziki kraj.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 01.04.2011 06:38

Jacku ale tu chodzi o przeniesienie gościa do szkoły specjalnej, matka też tego chce, powiedziała że moze ze mną pójśc w tej sprawie do dyrektorki....
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.04.2011 06:47

Matka siedzi z tyłu (trzeba było pisać, że jest przyzwolenie - to nie "mój" przypadek - spróbujcie).
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 01.04.2011 07:16

Mojego chrześniaka (10 lat) też spotkała przykra sprawa. w szkole na gdańskim Chełmie jego "kolega" znacznie przewyższający go budową ciała, tak go szantażował biciem, że ten(chrześniak) wyniósł mu z domu wszystkie zabawki "starwarsowe", które uwielbia. Szwagierka pyta któregoś dnia , gdzie są zabawki a on w płacz i dopiero wtedy wyjawił prawdę.

Dzieciak został w szkole, ale jest bacznie obserwowany. W szkole odbywają się spotkania z policjantami i psychologami, którzy napiętnują takie zachowania. Oczywiście nikt nie wspomina przy tym nazwiska mojego chrześniaka.

Są szkoły, w których coś można zrobić. Matka dzieciaka też się chyba tym przejęła.
Szwagier (facet wielki, zarośnięty i z przenikliwym spojrzeniem)gdy zobaczył tego gnojka nachylił się podpierając ręce nad kolanami i zapytał dlaczego to robi.................dzieciak się posikał w gacie. Na szczęście była przy tym wychowawczyni, która stanęła w obronie szwagra, bo ten znał gówniarza, bo kiedyś był dobrym kolegą jego syna. Po prostu zapytał, ale dzieciak myślał, że zaraz umrze.....................Efekt ? Mały bandyta jest potulny jak baranek.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 485
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone