Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 24.03.2011 08:49

No to czeka Cie niezła walka :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 24.03.2011 23:30

No to ucieszyło mnie , że po 3 godzinach walki w serwisie w końcu nie napier.....już nic w moim Pedziu.
Szukali , szukali aż znależli , 2 razy mi dziś znów kit wciskali , że wsio jest w porządku , wszystko sztywne w zawieszeniu i nie ma się do czego doczepić , to w końcu się wkur.....poprosiłem kierownika serwisu
-weż Pan się kużwa przejedż i zobacz że coś napierd.......

Po 10 min wrócił i ....
- faktycznie coś napierd......

Znów trzepanie auta......i znależli .......te cholerne gumy na amortyzatorach (przód) się wypierniczyły na naszych cudownych drogach :evil:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.03.2011 23:51

maniust napisał(a):Znów trzepanie auta......i znależli .......te cholerne gumy na amortyzatorach (przód) się wypierniczyły na naszych cudownych drogach :evil:

Mam nadzieję, że audycja "hvala" wynagrodziła Ci stres w serwisie, jeśli tak - to bardzo mnie to cieszy :wink: :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 25.03.2011 00:19

Stres , nie stres Janusz ......ale nie lubię jak ktoś wmawia człowiekowi że jest ok .....jak nie jest.

Jedno co mnie ucieszyło jeszcze , że koszt naprawy został pomiejszony o 2 wcześniejsze wizyty w serwisie i stwierdzenie "nie zawracaj Pan dupy" ...było nie było 2X45 zł .

.......a po dzisiejszej pięknej audycji "Hvala" mogę w końcu iść spokojnie spać z myślą , że jutro rano jadąc do pracy już nic nie będzie napier....w moim Pedziu , po 3 wizytach w przeciągu 2 tygodni w serwisie.

Hvala :D
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 25.03.2011 07:50

maniust napisał(a):....Po 10 min wrócił i ....
- faktycznie coś napierd......

Dobrze, że jak jechał to napie....ało, mógł nic nie usłyszeć i wtedy znów byłby...zonk :D
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 25.03.2011 18:35

maniust napisał(a):
Znów trzepanie auta......i znależli .......te cholerne gumy na amortyzatorach (przód) się wypierniczyły na naszych cudownych drogach :evil:

ooo, od kilku dni mam ten sam problem. Coś niekiedy stuka, wydaje mi się, że bardziej z przodu niż z tyłu, zwłaszcza na nierównościach... :cry:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.03.2011 10:09

Taaa bo na nasze drogi to przynajmniej SUV by się przydał :evil: W Lantrze to z częstotliwością co 3 lata wymieniałem gumy stabilizatorów i końcówki drążków kierowniczych :evil: a już szczególnie dobijająca jest Zagnańska w Kielcach.... jedna wielka cholerna dziura :!: :evil:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 26.03.2011 10:35

Leszek Skupin napisał(a):Taaa bo na nasze drogi to przynajmniej SUV by się przydał :evil:

Oj przydał, przydał ...
Po niecałym roku, mam znów sworzeń do wymiany - tylko.
Tylko, bo sąsiedzi mają więcej ... :twisted:

Jeden to nawet Toitoikę hybrydową sprzedał, bo mu się spięcia w czasie brodzenia po kałużach robiły i go prąd kopał :lol:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 26.03.2011 10:53

A ja od 1 kwietna zaczynam nową pracę, podpisałem już umowę choć trochę sie kłóciłem o wynagrodzenie podstawowe - no ucieszył mnie dzis sms od szefa (będzie nim dopero od 1.04) że potwierdził wysokośc wynagrodzenia w mojej poprzedniej firmie i .....dostanę jednak wyższą płacę bo....ta firma chce aby pracownicy byli zadowoleni.....wiec tylko się cieszyć.....wow :D
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 26.03.2011 11:43

A moja żona tydzień temu poszła do szefa po podwyżkę i usłyszała, że są bardzo zadowoleni z jej pracy, ale na razie podwyzki nie będzie, bo zarabia nieźle a firma inwestuje.
Kilka dni temu długoletni pracownik poinformował szefa, że dostał baaaaaaaardzo korzystną ofertę pracy i z niej skorzystał.
Wczoraj moja żona usłyszała, że dostanie 200 zł podwyżki a za jakiś czas pewnie kolejną.
Strach ???
Trzeba cenić sprawdzonych pracowników. :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.03.2011 11:48

200 zł to sporo - tylko się cieszyć - gratuluję :)
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 26.03.2011 11:48

Wiedza i doswiadczenie pownny byc wynagradzane odpowiednio, u mnie firma otwiera oddział w pomorskim, zatrudnila nas 7 osób, 4 z doswiadczeniem w branży, 3 nie - wynagrodzene - wszyscy takie samo - i to troche niesprawiedliwe - nie mówie że ma byc przepaśc ale delikatna różnica i czułbym sie lepiej :D
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 26.03.2011 12:09

santosz napisał(a): delikatna różnica i czułbym sie lepiej :D

Rozumiem, że jesteś z tej grupy 3 niedoświadczonych :wink:
ADAMOS II
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ADAMOS II » 26.03.2011 12:22

Kurcze,macie dobrze- ale ja mam lepiej... podwyżki dostaję co chwilę.
Jak nie ZUS, to skarbówka,energetyka, CPN... listy braknie.
Tylko się pochlastać.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.03.2011 12:24

O cukrze zapomniałeś....;) teraz przez najbliższe pół roku pół Polski będzie chodziła na...ana napita no :D :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 483
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone