Gajus.ems napisał(a):Hej!
Pierwszy raz piszę w tym wątku, jestem na tym wspaniałym forum od 8 lat, niemalże codziennie, wydaje mi się że trochę podzieliłem się moim doświadczeniem z 12 pobytów w CRO, oczywiście wiele skorzystałem z informacji innych formułowiczów ( szczególne podziękowania dla Kulki, Papa, Zawodowca, Ines, Maslinki, Ogniszków, Hepika, Franza, Intersala i wielu wielu innych ). Kończę 45 lat, sadzę że mogę sobie pozwolić na pewną dygresję.... Nie łatwo być adminem (naprawdę nie chciałbym nim być) ale do rzeczy.... Nie podoba mi się że temat będący protestem przeciwko tezom p.Grossa wylądował w dziale "inne śmieci. Zrozumiałbym gdyby temat był po prostu zamknięty, Taki regulamin i już... chociaż nieśmiało sądzę że nawet na forum turystycznym trzeba bronić polskiej racji stanu. Dzisiaj PO-wski minister R. SIKORSKI (nie przepadam za nim, ale mi b. zaimponował ) "zaszokował" wszystkich odważną odpowiedzią dla amerykanów o naszych zobowiązaniach wobec innych narodowości. Żęby nie było uważam że co komu odebrane należy mu oddać lub jego spadkobiercom, ale żadne USA, Niemcy, Rosja , TVN czy GW nie powinny nas pouczać.
Moja prośba, jeśli nieśmiało, bez niepotrzebnych epitetów, bronimy polskości, a jest to to na moim forum niezgodne z regulaminem to nie zamykajmy tematu w zakładce "inne śmieci"
GAJUS
A po hej piszesz w tym wątku takie długie i skomplikowane posty.