Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany
Re: zasmuciło mnie...

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 18.03.2011 20:53

Gajus.ems napisał(a):Hej!
Pierwszy raz piszę w tym wątku, jestem na tym wspaniałym forum od 8 lat, niemalże codziennie, wydaje mi się że trochę podzieliłem się moim doświadczeniem z 12 pobytów w CRO, oczywiście wiele skorzystałem z informacji innych formułowiczów ( szczególne podziękowania dla Kulki, Papa, Zawodowca, Ines, Maslinki, Ogniszków, Hepika, Franza, Intersala i wielu wielu innych ). Kończę 45 lat, sadzę że mogę sobie pozwolić na pewną dygresję.... Nie łatwo być adminem (naprawdę nie chciałbym nim być) ale do rzeczy.... Nie podoba mi się że temat będący protestem przeciwko tezom p.Grossa wylądował w dziale "inne śmieci. Zrozumiałbym gdyby temat był po prostu zamknięty, Taki regulamin i już... chociaż nieśmiało sądzę że nawet na forum turystycznym trzeba bronić polskiej racji stanu. Dzisiaj PO-wski minister R. SIKORSKI (nie przepadam za nim, ale mi b. zaimponował ) "zaszokował" wszystkich odważną odpowiedzią dla amerykanów o naszych zobowiązaniach wobec innych narodowości. Żęby nie było uważam że co komu odebrane należy mu oddać lub jego spadkobiercom, ale żadne USA, Niemcy, Rosja , TVN czy GW nie powinny nas pouczać.
Moja prośba, jeśli nieśmiało, bez niepotrzebnych epitetów, bronimy polskości, a jest to to na moim forum niezgodne z regulaminem to nie zamykajmy tematu w zakładce "inne śmieci"
GAJUS

A po hej piszesz w tym wątku takie długie i skomplikowane posty.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 18.03.2011 21:08

Jest taki temat do "Admina i/lub modów" :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 18.03.2011 21:11

santosz napisał(a):Jest taki temat do "Admina i/lub modów" :D

weldonizacja się kończy,santosiszm się zaczyna
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.03.2011 05:58

Kupuję wprawdzie w Lidlu ,nie w Biedronce...
Czy ja jestem najbiedniejszy?
Jeśli tak ,to w tym roku z Chorwacji nici.
Chyba,ze do CRO tez jeżdżą najbiedniejsi...czyli jest nadzieja ;)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 23.03.2011 07:42

Nie ważne wszyscy przecież spotkamy się w Egipcie i to jest bardzo dobra wiadomość.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 23.03.2011 08:33

hepik napisał(a):Kupuję wprawdzie w Lidlu ,nie w Biedronce...

Myślę, że jesteś biedniejszy niz inni :D
Wczoraj miałem przyjemność odwiedzić i Lidl i Biedronkę w której zwykle kupuję - co moge powiedzieć - Rama tańsza jest o 80gr w Lidlu stąd wnoszę że Lidl jest dla najbiedniejszych... :(

A na powaznie to niezle pojechał .... złamas :twisted:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 23.03.2011 11:12

Ja kupuję tam gdzie Ty i pewnie dlatego stać mnie na wakacje. :P :lol:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 23.03.2011 11:22

biedni do Cro a bogaci... do Egiptu :D
a jesli tak.... to ja chce być biedny :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.03.2011 11:24

Kupiłem tam gdzie Wy kupujecie :wink: cztery lata temu buty do wody, posłużą piąty rok :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.03.2011 11:24

kaszubskiexpress napisał(a):

Ja kupuję tam gdzie Ty i pewnie dlatego stać mnie na wakacje. :P :lol:

zgodnie z przysłowiem: " biednyś boś głupi, głupiś boś biedny" a Ci co myślą nie jadą do delikatesów, tylko do Biedronki czy Lidla czy innego Kauflandu, i kupują to samo taniej. Jest tam trochę marek z nie najwyższej półki ale w wielu przypadkach przeczytanie etykiety, producenta i składu(ten sam producent i skład) skłania do zakupu>vide> dżemy, jogurty, nabiał, chemia.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 23.03.2011 11:32

Janusz Bajcer napisał(a):Kupiłem tam gdzie Wy kupujecie :wink: cztery lata temu buty do wody, posłużą piąty rok :D

To się moze potwierdzić - ja w ubiegłym roku kupiłem w Decathlonie w Gdańsku - W przedostatnim dniu nie wytrzymały....
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.03.2011 11:37

Ucieszył mnie fakt, że kupiłem trawę do wysiania i nawóz do tuj, oraz do trawy :D WIOSNA IDZIE :!::!::!: :D
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 23.03.2011 11:39

Leszek Skupin napisał(a):Ucieszył mnie fakt, że kupiłem trawę do wysiania i nawóz do tuj, oraz do trawy :D WIOSNA IDZIE :!::!::!: :D

A to 21.03 to co to przyszło? :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.03.2011 11:40

Oj tam oj tam... na termometrze 21-ego miałem rano -6 a wiosna to to nie była :P ;) teraz słoneczko, cieplutko... chyba se opony pojadę zmienić czy co :?: :roll: :D
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 23.03.2011 11:42

No ja własnie zaraz córke odbieram ze szkoły... i zakładam aluski do swojej laluni... :P
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 480
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone