Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 18.03.2011 10:38

Roxi gratulacje, jesteś Wielka :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.03.2011 10:39

muzyka też humor poprawia:)

ADAMOS II
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ADAMOS II » 18.03.2011 10:43

Pewnie,że pewnie :lol:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.03.2011 10:51

Roxi napisał(a):A Alpach najlepiej to wychodzi, chociaż temperatura nie sprzyja spawaniu ;)

Słyszałem, że jest jakiś zimny lut ...

:wink:

PogratulO!wacje ... :D
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 18.03.2011 10:52

Roxi napisał(a):Wszem i wobec ogłaszam, że udało mi zdać egzamin na Międzynarodowego Inżyniera Spawalnika :lol:

A pod wodą umiesz :?: :?: :?:

O spawaniu myślę oczywiście :!:

A Traperzy świetni.
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 18.03.2011 11:24

Pod wodą to potrafię różne rzeczy... ale spawać akurat nie ;)

Tak poza tym to ja w ogóle spawać nie umiem, co wyście poszaleli? :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 18.03.2011 11:33

No tak :D Międzynarodowy inżynier spawalnictwa ma wiedzieć jak powinien spawać spawacz, jakich materiałów powinien do danego spawania użyć... itp ;) i pokazać palcem spawaczowi gdzie ma zespawać :D

GRATULACJE :!: :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.03.2011 12:04

santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 18.03.2011 12:55

A ja wróciłem z Zusu, nie aresztowali mnie, komisja orzekła pozytywnie także wszystkim kolegom dziękuję - a jak ktoś miał juz przygotowaną paczkę na odwiedziny to mimo wszystko maila moge podać :lol: :lol: :lol:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 18.03.2011 13:09

Roxi napisał(a):Wszem i wobec ogłaszam, że udało mi zdać egzamin na Międzynarodowego Inżyniera Spawalnika :lol:
Ja jedna wiem, ile mnie to kosztowało nauki, stresu, czasu i poświęceń... dlatego cieszę się jak głupia :lol:

Super! Gratulacje! :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.03.2011 15:24

Leszek Skupin napisał(a):No tak :D Międzynarodowy inżynier spawalnictwa ma wiedzieć jak powinien spawać spawacz...

A to niby Międzynarodowa Inżynierka od spawania to powinna wiedzieć jak ten spawacz ma wyglądać pewnie, nie? :wink:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 18.03.2011 15:33

A ja wróciłem z Zusu

słupski ZUS w centrum ... piękny budynek :wink: ... łza się w oku kręci na myśl o tym stylu architektonicznym ... budy z hotdogami (z pieczarkami oczywiście), dekatyzowane dżinsy, sklepy-szczęki, chemia z leżaków na Wojska Polskiego i słupski ZUS ... :roll:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 18.03.2011 16:09

weldon napisał(a):A to niby Międzynarodowa Inżynierka od spawania to powinna wiedzieć jak ten spawacz ma wyglądać pewnie, nie? :wink:

Powinna wiedzieć jak ten spawacz ma wyglądać, jak ma być ubrany... oczywiście w odzież ochronną i jak uczesany... chociaż nie, bo kaski vel czapki są niezbędne, a buzi i tak nie widać, bo maski mają, ale to ma wtedy w sobie coś z tajemniczości, bo to czego nie widać kręci najbardziej :lol:
Coraz bardziej mi się to wszystko podoba :hearts:
Gdyby jeszcze można było do nich grzecznie mówić, ale nie, jak nie rzucisz łaciną, to nie zrozumie :twisted:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 18.03.2011 18:50

Krystof napisał(a):
A ja wróciłem z Zusu

słupski ZUS w centrum ... piękny budynek :wink: ... łza się w oku kręci na myśl o tym stylu architektonicznym ... budy z hotdogami (z pieczarkami oczywiście), dekatyzowane dżinsy, sklepy-szczęki, chemia z leżaków na Wojska Polskiego i słupski ZUS ... :roll:

Czasy sie zmieniaja a ZUS ciagle ten sam... :D
Gajus.ems
Cromaniak
zasmuciło mnie...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 18.03.2011 20:41

Hej!
Pierwszy raz piszę w tym wątku, jestem na tym wspaniałym forum od 8 lat, niemalże codziennie, wydaje mi się że trochę podzieliłem się moim doświadczeniem z 12 pobytów w CRO, oczywiście wiele skorzystałem z informacji innych formułowiczów ( szczególne podziękowania dla Kulki, Papa, Zawodowca, Ines, Maslinki, Ogniszków, Hepika, Franza, Intersala i wielu wielu innych ). Kończę 45 lat, sadzę że mogę sobie pozwolić na pewną dygresję.... Nie łatwo być adminem (naprawdę nie chciałbym nim być) ale do rzeczy.... Nie podoba mi się że temat będący protestem przeciwko tezom p.Grossa wylądował w dziale "inne śmieci. Zrozumiałbym gdyby temat był po prostu zamknięty, Taki regulamin i już... chociaż nieśmiało sądzę że nawet na forum turystycznym trzeba bronić polskiej racji stanu. Dzisiaj PO-wski minister R. SIKORSKI (nie przepadam za nim, ale mi b. zaimponował ) "zaszokował" wszystkich odważną odpowiedzią dla amerykanów o naszych zobowiązaniach wobec innych narodowości. Żęby nie było uważam że co komu odebrane należy mu oddać lub jego spadkobiercom, ale żadne USA, Niemcy, Rosja , TVN czy GW nie powinny nas pouczać.
Moja prośba, jeśli nieśmiało, bez niepotrzebnych epitetów, bronimy polskości, a jest to to na moim forum niezgodne z regulaminem to nie zamykajmy tematu w zakładce "inne śmieci"
GAJUS
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 479
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone