mysza73 napisał(a):No i jeszcze Jadar Radom wygrywa rundę zasadniczą w I lidze
A jakby sobie delikatnie nazwę na Jadran Radom zmienili, to już byłaby pełnia szczęścia
weger napisał(a):żeby zmienić temat
smutna wiadomość to ospa u mnie i u żony, córka przyniosła nam z przedszkola
dobra to taka, że w ciągu dwóch tygodni kwarantanny będzie dużo czasu na czytanie forum
Leon napisał(a):Mnie dzisz zasmucile wiadomosci z Japonii. Kilka lat temu bile tam w tych okolicach. Pisze jeszcze nikt nie odpowiedzial. Niech im Pan Bug bendzie na pomocy. A zmarlim (i).
U-la napisał(a):Sprawa, o której chcę napisać dotyczy wczorajszego piątku, ale dopiero teraz mam możliwość o niej napisać...
Tak się złożyło, że 11 marca to data - nie wiem jak to wyrazić... - mocna.
11 marca 2011 - straszne trzęsienie ziemi w Japonii
11 marca 2004 - zamachy bombowe w madryckim metrze
Tak się składa, że ta data mocno też zaznaczyła się jakiś czas temu w moim życiu. A wczoraj to nawet podwójnie. I chciałam serdecznie podziękować wszystkim znajomym i przyjaciołom z tego forum za ciepłe słowa "z okazji"
Ale wyjątkowo - OGROMNIE, SERDECZNIE, NO TAK, ŻE WYRAZIĆ NIE UMIEM - chciałam podziękować naszej forumowej MARSYLII.
Dzięki Madzi już dawno przekonałam się, że forumowe znajomości mogą się stać 100% przyjaźniami. I że dla przyjaźni nie są ważne odległości i wszelkie trudności. Przyjaciele są z nami myślami zawsze, a zjawiają się przy nas szczególnie wtedy, kiedy ich potrzebujemy. Czytają nam w myślach, o nic nie pytają i sprawiają nam ogromne niespodzianki.
Ale to, co zrobiła wczoraj Marsylia...
Nie czas i miejsce, żebym opisywała tutaj ze szczegółami co i jak się wydarzyło. Chciałam tylko powiedzieć, że Madzia w ciągu sekundy zdecydowała się na wieczorny przyjazd z Warszawy do Bielska. Przegadałyśmy całą noc i dziś rano już wracała
misialala.pl!!! Dziękuję, ze jesteś!!! I wszystkim Wam życzę tylko takich przyjaciół poznanych w necie.
santosz napisał(a):
marzec ja marzeca ale ten 11 - był przecież 11 września w USA