Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 11.03.2011 13:04

mysza73 napisał(a):No i jeszcze Jadar Radom wygrywa rundę zasadniczą w I lidze :lol:

A jakby sobie delikatnie nazwę na Jadran Radom zmienili, to już byłaby pełnia szczęścia :D
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 11.03.2011 13:10

weldon napisał(a):
mysza73 napisał(a):No i jeszcze Jadar Radom wygrywa rundę zasadniczą w I lidze :lol:

A jakby sobie delikatnie nazwę na Jadran Radom zmienili, to już byłaby pełnia szczęścia :D

To nie z tym :evil: prezesem :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 11.03.2011 13:16

Mysza na Preze-sa! Mysza na Preze-sa! ... :lol:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 11.03.2011 13:25

weldon napisał(a):Mysza na Preze-sa! Mysza na Preze-sa! ... :lol:

:oops: :oops: :oops: :oops:

Gdybym miała kasę, to kupiła bym od "tego :twisted: prezesa" klub.

Ale nazwałabym go Cropla Radom :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 11.03.2011 13:33

Też ładnie ... :)

A wiecie, że ropa na giełdach poszła w dół?

Spekulanci się wystraszyli, że ludzie przestaną samochodami jeździć,
że z wakacji zrezygnują, a więc gospodarka na tym straci, a więc i oni dostana po kieszeni, więc odpuścili.

:D
Katrina
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katrina » 11.03.2011 13:37

weger napisał(a):żeby zmienić temat

smutna wiadomość to ospa u mnie i u żony, córka przyniosła nam z przedszkola

dobra to taka, że w ciągu dwóch tygodni kwarantanny będzie dużo czasu na czytanie forum :)

cały luty przerabialiśmy ospę, najpierw córka a potem mąż.
Jak zachorował to też się cieszył na ten wolny czas, ale przez tydzień był tak słaby, gorączkował i swędziało, że nie użył nic z tego czasu.

Zdrowia życzę

:)
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 11.03.2011 23:09

u mnie epidemia ale anginy....niewesoło antybiotyk
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 12.03.2011 00:17

Mnie dzisz zasmucile wiadomosci z Japonii. Kilka lat temu bile tam w tych okolicach. Pisze jeszcze nikt nie odpowiedzial. Niech im Pan Bug bendzie na pomocy. A zmarlim (i).
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 12.03.2011 00:38

Leon napisał(a):Mnie dzisz zasmucile wiadomosci z Japonii. Kilka lat temu bile tam w tych okolicach. Pisze jeszcze nikt nie odpowiedzial. Niech im Pan Bug bendzie na pomocy. A zmarlim (i).

... nas również to bardzo martwi i smuci... To prawdopodobnie jedno z najsilniejszych trzęsień na ziemi... Ogromna tragedia :cry:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 12.03.2011 08:33

Taak...... te filmy są przerazające...
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 12.03.2011 17:41

Sprawa, o której chcę napisać dotyczy wczorajszego piątku, ale dopiero teraz mam możliwość o niej napisać...

Tak się złożyło, że 11 marca to data - nie wiem jak to wyrazić... - mocna.
11 marca 2011 - straszne trzęsienie ziemi w Japonii
11 marca 2004 - zamachy bombowe w madryckim metrze

Tak się składa, że ta data mocno też zaznaczyła się jakiś czas temu w moim życiu. A wczoraj to nawet podwójnie. I chciałam serdecznie podziękować wszystkim znajomym i przyjaciołom z tego forum za ciepłe słowa "z okazji" :)

Ale wyjątkowo - OGROMNIE, SERDECZNIE, NO TAK, ŻE WYRAZIĆ NIE UMIEM - chciałam podziękować naszej forumowej MARSYLII.
Dzięki Madzi już dawno przekonałam się, że forumowe znajomości mogą się stać 100% przyjaźniami. I że dla przyjaźni nie są ważne odległości i wszelkie trudności. Przyjaciele są z nami myślami zawsze, a zjawiają się przy nas szczególnie wtedy, kiedy ich potrzebujemy. Czytają nam w myślach, o nic nie pytają i sprawiają nam ogromne niespodzianki.

Ale to, co zrobiła wczoraj Marsylia... :D

Nie czas i miejsce, żebym opisywała tutaj ze szczegółami co i jak się wydarzyło. Chciałam tylko powiedzieć, że Madzia w ciągu sekundy zdecydowała się na wieczorny przyjazd z Warszawy do Bielska. Przegadałyśmy całą noc i dziś rano już wracała :)

misialala.pl!!! Dziękuję, ze jesteś!!! I wszystkim Wam życzę tylko takich przyjaciół poznanych w necie.
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 12.03.2011 22:17

U-la napisał(a):...

oj tam, oj tam :wink:

:hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: też byś tak zrobiła...
Bardzo się cieszę, ściskam, całuję i ...od tego są przyjaciele :smo:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 12.03.2011 22:30

mysza73 napisał(a):A ja się cieszę sukcesami naszych dróżyn siatkarskich :lol:

Jastrzębski Węgiel w Final Four Ligi Mistrzów :lol:

Też się cieszę ... Najważniejszy jest udział w tak prestiżowym finale :D
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 12.03.2011 23:12

U-la napisał(a):Sprawa, o której chcę napisać dotyczy wczorajszego piątku, ale dopiero teraz mam możliwość o niej napisać...

Tak się złożyło, że 11 marca to data - nie wiem jak to wyrazić... - mocna.
11 marca 2011 - straszne trzęsienie ziemi w Japonii
11 marca 2004 - zamachy bombowe w madryckim metrze

Tak się składa, że ta data mocno też zaznaczyła się jakiś czas temu w moim życiu. A wczoraj to nawet podwójnie. I chciałam serdecznie podziękować wszystkim znajomym i przyjaciołom z tego forum za ciepłe słowa "z okazji" :)

Ale wyjątkowo - OGROMNIE, SERDECZNIE, NO TAK, ŻE WYRAZIĆ NIE UMIEM - chciałam podziękować naszej forumowej MARSYLII.
Dzięki Madzi już dawno przekonałam się, że forumowe znajomości mogą się stać 100% przyjaźniami. I że dla przyjaźni nie są ważne odległości i wszelkie trudności. Przyjaciele są z nami myślami zawsze, a zjawiają się przy nas szczególnie wtedy, kiedy ich potrzebujemy. Czytają nam w myślach, o nic nie pytają i sprawiają nam ogromne niespodzianki.

Ale to, co zrobiła wczoraj Marsylia... :D

Nie czas i miejsce, żebym opisywała tutaj ze szczegółami co i jak się wydarzyło. Chciałam tylko powiedzieć, że Madzia w ciągu sekundy zdecydowała się na wieczorny przyjazd z Warszawy do Bielska. Przegadałyśmy całą noc i dziś rano już wracała :)

misialala.pl!!! Dziękuję, ze jesteś!!! I wszystkim Wam życzę tylko takich przyjaciół poznanych w necie.

marzec ja marzeca ale ten 11 - był przecież 11 września w USA
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 12.03.2011 23:38

santosz napisał(a):
marzec ja marzeca ale ten 11 - był przecież 11 września w USA

U-la pisała o zamachu w Madrycie a nie o NY.

:D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 475
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone