napisał(a) Jurek » 24.01.2011 21:45
Witam!
No to mnie wkurzyło! Co może moderator!? Wczoraj po uprzednim przeczytaniu regulaminu forumowej giełdy, wstawiłem na w/w ogłoszenie. Nie wpisałem ceny, podałem maila w razie pytań. Po jakimś czasie moderator rozkazał mi, abym wpisał cenę za wystawiony przedmiot. Po kolejnym przeczytaniu regulaminu stwierdziłem, że jest w nim zapis „powinna być cena”. Dla mnie słowo „powinna” nie znaczy musi!!!
Dziś rano wchodzę na forum i co widzę! Zmieniony regulamin giełdy, usunięto słowo „powinna”, i skierowana do mnie wiadomość że mam czas na poprawienie ogłoszenia i wpisanie ceny, jeśli nie poprawię to moje ogłoszenie zostanie usunięte. Oczywiście po grzebaniu i poprawieniu regulaminu ani śladu!!!! Moderator może wszystko!!!????
Poprawiłem, wpisałem „cena do uzgodnienia”. Wieczorem wchodzę na giełdę, ogłoszenie moje zostało usunięte. Poczułem się jak by ktoś mi napluł w twarz!!!!!
Według mnie ten poprawiony (a i ten pierwotny) regulamin giełdy jest źle napisany.
Według mnie cena za coś co sprzedaję, jest moją sprawą, a nie moderatorów!!!!! Dla tego wpisałem cenę do uzgodnienia i maila dla zainteresowanych do kontaktu.
Wydaje mi się, że moderowanie na forum co niektórym kojarzy się z c chińskimi moderatorami.
Panowie żyjemy w demokratycznym państwie, a nie w Chińskiej Republice Ludowej!!!! Tam można wszystko!!!!
A teraz możecie mnie obanować!