Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 05.07.2010 23:37

janniko napisał(a):Ta pani to mi raczej Leonida Breżniewa z początków jego kariery przypomina..

Liczy się dusza i serce :)
Dostrzegam same plusy ma dwie ręce, dwie nogi uśmiech .Dzielnie wychowała dzieciaki a czy to wazne kto ile ma wzrostu kg i jakie mankamenty w urodzie ?
Ogona nigdzie nie widzę;)i to się liczy;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 06.07.2010 05:07

Muliness napisał(a):... czy to wazne kto ile ma wzrostu kg i jakie mankamenty w urodzie ?

O, to, to to ... :D
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 06.07.2010 06:32

Racja, liczy się serce, a nie dupa... a to, że ździebko otłuszczone... no cóż, znaczy się, że dobrze im się powodziło, co świadczyć może o tym, że zaradni i obrotni.. A takich nam tera trzeba w dobie nadchodzącego dobrobytu i jednomyślności!
:sm:

PS
Mam nadzieję, że z czasem ta pani częściej od mężusia się będzie wypowiadać, co by mu wstydu zaoszczędzić.. bo ten już jak coś pier.. lnie, to się przypomina powiedzonko "mowa jest srebrem, a milczenie złotem"!
:P

A tak poza tym to smutek i przygnębienie... bo DWD jeszcze prawie miesiąc
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 06.07.2010 06:45

janniko napisał(a):A tak poza tym to smutek i przygnębienie... bo DWD jeszcze prawie miesiąc

Z drugiej strony, niektórzy już wrócili i, w tym roku, będą już tylko obserwatorami,
a niektórzy dopiero planują, że może, we wrześniu ...
A to i tak, DDW, dwa miesiące ...

Przynajmniej znasz datę wyjazdu :D

PS Wszystko, tylko nie Stasia :mrgreen:
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 06.07.2010 10:10

A mnie padł komputer i od soboty jestem bez :/
Tylko takie doskoki robie czasami, skąd tylko mogę... ;)
Pozdrówki!
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 06.07.2010 10:26

mutiaq napisał(a):... i od soboty jestem bez ...

Nie martw się, ja lubię bez ...
mada10000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mada10000 » 06.07.2010 13:08

,

Liczy się dusza i serce :)
Dostrzegam same plusy ma dwie ręce, dwie nogi uśmiech .Dzielnie wychowała dzieciaki a czy to wazne kto ile ma wzrostu kg i jakie mankamenty w urodzie ?
Ogona nigdzie nie widzę;)i to się liczy;)[/quote]

Bardzo podoba mi się podoba ten opis.
mada10000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mada10000 » 06.07.2010 13:11

Dzisiaj ,najbardziej mnie cieszy ,że już w nocy wyruszamy .Najpierw na Słowację do rodzinki,a następnego dnia do CRO :D

ale to pakowanie makabra :cry: (dla mnie)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.07.2010 17:00

A mnie dziś ucieszyło, że córa poszła do nowego przedszkola(dyżury wakacyjne) i go nie rozniosła :twisted:
malinabar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malinabar » 06.07.2010 17:13

No tak a ja idę do pracy i walczę aby dzieci na wakacyjnym dyżurze nie rozniosły przedszkola :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.07.2010 17:15

Czyli dzieki takim jak Ty i Waszej pracy, udało się dziś uratować jedno przedszkole. :lol:
malinabar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malinabar » 06.07.2010 17:19

Poproszę o medal :lol: ale dam radę byle do 2 sierpnia i adijos
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.07.2010 06:46

janniko napisał(a): A tak poza tym to smutek i przygnębienie... bo DWD jeszcze prawie miesiąc

Nie płacz zanim wyjedziesz ...może zdążysz na fetę 11 sierpnia i znów uśmiech zagości na smutnej twarzy Twej ;)
PS
Wypłakiwanie sie adminom też nie uchodzi,wystarczyło poprosić o nieskładanie kondolencji,to przyjęta praktyka na dużych pogrzebach ;)

janniko napisał(a):Ta pani to mi raczej Leonida Breżniewa z początków jego kariery przypomina..

Zasmucasz mnie upodobniając sie do pewnego duchownego z Torunia.,który dostrzegał w pałacowej porzedniczce, czarownicę i bagno ;)
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 08.07.2010 06:25

hepik napisał(a): ... Wypłakiwanie sie adminom też nie uchodzi...

Skoro odwoływanie się w kwestiach przestrzegania ustaleń do "stróżów prawa" tego forum nazywasz "wypłakiwaniem się"...
hm... no cóż... niech ci będzie, że beksa ze mnie...
:sm:

Szanowny kolego. Nie sztuka jest z honorem przegrać, acz sztuką wielką jest zachować honor, gdy się wygra..
pozdro
:papa:
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 08.07.2010 08:36

Przede wszystkim to nie dzisiaj, tylko wczoraj. I nie ucieszyło, ani zasmuciło, ale wk....ło, jak jasna cholera. :evil:

Najpierw we Wrocławiu: duża ulica (Szewska), a ja mam znaleźć specjalistyczny sklep (znam numer!) Oczywiście mało które wejście posiada numer (czy ktoś wie, co na ten temat mówi przepis?), a do tego ulica posiada archaiczny sposób numeracji: po jednej stronie rośnie, na końcu ulicy w tył zwrot i dalej rośnie.Zanim się kapnąłem (wczoraj był również zły dzień dla moich szarych komórek), musiałem przejść cała ulicę tam i z powrotem, żeby w końcu dowiedzieć się, że sklep ów został już dość dawno zlikwidowany. A w internecie dalej straszy, jak zły duch.

Wracam do domu. Rezygnuję z drogi głownej, na której z uwagi na remont tworzą się kilometrowe korki i jadę boczną, ale bardzo przyzwoitą i dość luźną. Przy wyjeździe z Wrocławia wypadek. Utworzył się niezły korek, ale omijam go jadąc parę kilometrów polnymi drogami. Wyjeżdżam z powrotem na drogę już za wypadkiem zadowolony z własnego pomyślunku, nabieram rozpędu i..... tak jest następny wypadek i następny korek. Wypadek poważny, bo czekania ponad godzinę.
Wracam więc przez te polne drogi do tej głównej remontowanej z korkami. Rzeczywiście są korki i to tak wielkie, jak nigdy.
20 km w trzy i pół godziny!

Zaraz w domu coś sobie łyknąłem - to podobno robi dobrze na nerwy. :lol:
I do komputera. A internet nie wchodzi. Zadzwoniłem, a pan poinformował mnie, że jest awaria masowa.
Uwierzyłem mu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 388
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone