Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.06.2010 08:13

Leszek Skupin napisał(a):W Hyundaiu :?: :?: :?: 8O 8O 8O

Po 200 000 tyś. w Skodzie Oktavi.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.06.2010 08:19

jan_s1 napisał(a):Żona dzisiaj wylatuje na 2 tygodnie do Szkocji. Nie napiszę, że mnie to cieszy, bo jakoś nie wypada. :wink:

Starych ni ma chata wolna
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.06.2010 08:24

smoki3 napisał(a):W autku, skrzyni biegów rozleciał się mechanizm różnicowy. :evil: :cry:

Coś ty robił? Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś zepsuł mechanizm różnicowy?!
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 08.06.2010 08:31

A ucieszyło mnie to, żeśmy wreszcie kupili tapety do domu i........... lodówkę 8O Side by side LG Live's gooooooood :twisted: :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 08.06.2010 08:35

Leszek Skupin napisał(a):A ucieszyło mnie to, żeśmy wreszcie kupili tapety do domu

Ty chcesz na nowe tynki tapety kleić 8O Tapety są po to żeby maskować to co krzywe i spieprzone, tapeta to to samo co kit szpachlowy na aucie :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.06.2010 08:37

Leszek Skupin napisał(a):A ucieszyło mnie to, żeśmy wreszcie kupili tapety do domu i........... lodówkę 8O Side by side LG Live's gooooooood :twisted: :D

Wypaśna 8)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 08.06.2010 08:38

I tu się kolega myli :!: są tapety ozdobne :D, ale degustibus non disputandum... nie na wszystkich ścianach - tylko po dwie rolki ;) jako dodatek do wykończenia wnętrza ;)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 08.06.2010 08:39

Serce w pasy napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):A ucieszyło mnie to, żeśmy wreszcie kupili tapety do domu i........... lodówkę 8O Side by side LG Live's gooooooood :twisted: :D

Wypaśna 8)

Kuźwa instrukcję obsługi do niej dostałem jak do samochodu :!: 8O :lool:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.06.2010 08:40

Leszek Skupin napisał(a):Kuźwa instrukcję obsługi do niej dostałem jak do samochodu :!: 8O :lool:

Gdzieś już pisałem, instrukcje są dla mięczaków. Prawdziwy mężczyzna nie czyta instrukcji tylko wszystkiego próbuje na otwartym organiźmie :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.06.2010 08:42

Serce w pasy napisał(a):
smoki3 napisał(a):W autku, skrzyni biegów rozleciał się mechanizm różnicowy. :evil: :cry:

Coś ty robił? Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś zepsuł mechanizm różnicowy?!

Mostek na Bugu (Tonkiele), prędkość 10km otworki w asfalcie 1m x 0,5m x 0,5m - tylko delikatne zboczenie w przepaść. Widocznie w jakiś sposób uderzenie. Felga cała, opona też, przegub cały. :evil:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 08.06.2010 08:43

:D Taaaaaa 8) z nudów czytam bo lodówki jeszcze nie mam... za kilka tygodni mi dowiozą ;) a i tak nie podłączę jej jeszcze do prądu bo gniazdek jeszcze nie mam :lool: Meblarz potrzebował symbol lodówki, żeby meble dostosować w kuchni ;) a że Kielce kupowały bez VATu do 07.06.2010.... ;) 8) to mamy lodówkę ;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 08.06.2010 08:47

Instrukcje pralek, lodówek itp. przeznaczone są dla kobiet.

W końcu niech i one nauczą się coś programować :devil:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 08.06.2010 08:50

Serce w pasy napisał(a):Prawdziwy mężczyzna
nie je miodu tylko żuje pszczoły :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 08.06.2010 08:53

Rysio napisał(a):

Smoki3! Słyszałeś? :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.06.2010 08:56

Rysio napisał(a):

I sika do umywalki :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 369
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone