Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2010 11:40

Ja rozumiem to tak...

Szkoda - auto :D bo to S z odwróconym ^ na górze ;)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 07.06.2010 11:43

Serce w pasy napisał(a):Jacek, ale powiedz dlaczego szkoda?

Trzymałem za niego kciuki, że po wypadku w CZ zmieni się, otrząśnie, ustali priorytety etc.
Dobry start może by w tym pomógł (może).

Serce w pasy napisał(a):Rozmawiałem z nim kilkakrotnie, bo to znajomy znajomego i powiem Ci, że prywatnie to bufon i lanser.

Nie miałem tej przyjemności.
Skoro tak piszesz...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2010 11:48

Łącznie z tym, że na jednym z rajdów, żonie mojego kuzyna proponował gościnę w hotelu jak sądzisz po co? :D Propozycja była jednoznaczna :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 07.06.2010 11:57

Czyli żona kuzyna też nie miała (tak jak ja) tej przyjemności...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2010 12:00

ano nie miała :)
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 07.06.2010 12:00

To ja wracam jednak do kawy :lol:
jan_s1 napisał(a):Ja piję wyłącznie espresso, lub po włosku z kafetiery. Jeśli lubisz mocną i aromatyczną, to polecam i wtedy czajnik Ci nie potrzebny. :D

Aaa to tak jak i u mnie - jeśli chodzi o sposób parzenia :D Zapewne także dzień Twoich urodzin jest świętem narodowym w Brazylii i tych innych kawowych rajach :lol:

jan_s1 napisał(a):Ale moja żona np już takiej mocnej nie trawi i musi sobie rozwodnić (wodą z czajnika :lol: )

Rozwodnić? Toż to też barbarzyństwo! :wink: :lol: Ale popełniam inne przestępstwo - sypię ze 3-4 łyżeczki i piję pół na pół z mlekiem :D

jan_s1 napisał(a):A rozpuszczalna to już dla mnie całkowita porażka. :evil:

Trudno mi sobie odmówić komentarza: Janie - na całym froncie tego stwierdzenia, przyznaję Ci 300% racji!!! :D

A żeby było cokolwiek w temacie to ucieszyło mnie: przedpołudniowe słońce. Ale już się skończyło i powrót do krainy mroku (widok niezmienny od ponad miesiąca chyba :evil:
Całusy dla Was. Już niedługo będzie zima, więc może wraz z mrozem przyjdzie słońce :twisted:

PS Jednak skończę optymistycznie - wczoraj po raz pierwszy od tygodni widziałam szaleńczo rozgwieżdżone niebo. I to jest coś, co ucieszyło. Bardzo :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2010 12:14

Shtriga a czeguś Ty nick zmieniła :?: 8O Wszelki duch...... nie poznałem :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2010 12:17

U-la napisał(a):PS Jednak skończę optymistycznie - wczoraj po raz pierwszy od tygodni widziałam szaleńczo rozgwieżdżone niebo. I to jest coś, co ucieszyło. Bardzo :D

I tego sie Ulcia trzymajmy :-)
Pozdrav ;-)

Leszek Skupin napisał(a):Shtriga a czeguś Ty nick zmieniła :?: 8O

Bo ją zbanowałem i musiała sobie nowe konto otworzyć :-) ;-) :-)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2010 12:20

Terefere takie bajki to wiesz komu :lol: "Szefie" :D
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 07.06.2010 12:21

Leszek Skupin napisał(a):Shtriga a czeguś Ty nick zmieniła :?: 8O Wszelki duch...... nie poznałem :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ach te netowe znajomości - twarz niby ta sama, tylko ten nick... :? 8O i już człowiek swoim oczom nie wierzy... :D
To z potrzeby zmian :lool: Wybierałam między zrobieniem się na blond :wink: a zmianą nicka :lol:

Oooo Piotr dopisał - no i się wydało... A chciałam to jakoś tak "na okrągło "wytłumaczyć :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2010 12:23

Zdecydowanie wolę zmianę nicka :lool:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 07.06.2010 12:26

No i pada co chwila...ładne było lato w tym roku...
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 07.06.2010 13:40

Leszek Skupin napisał(a):Shtriga a czeguś Ty nick zmieniła :?: 8O Wszelki duch...... nie poznałem :lol:

To zdjęcie tak wzrok przyciąga, że kto by tam zwracał uwagę na nick. :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2010 13:42

Ulencję poznałem osobistycznie :D Uwierz Janie przyciąga jeszcze bardziej w rzeczywistości :D
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 07.06.2010 13:55

Leszek Skupin napisał(a):Ulencję poznałem osobistycznie :D Uwierz Janie przyciąga jeszcze bardziej w rzeczywistości :D

Nie trzeba wyobraźni, żeby Ci uwierzyć. :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 367
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone