weldon napisał(a):CinnamonGirl napisał(a):Dzis idziemy szukać garniturów...
Spokojnie, nie musicie aż tak uroczyście ich witać.
Wystarczy jak się flagą owiniecie ...
Ale jakby oryginalnie było... Życzę Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia a kiedy ten WIELKI DZIEŃ???? Ślub..CinnamonGirl napisał(a):weldon napisał(a):CinnamonGirl napisał(a):Dzis idziemy szukać garniturów...
Spokojnie, nie musicie aż tak uroczyście ich witać.
Wystarczy jak się flagą owiniecie ...
no ale do ślubu wypada jednak garnitur, przyszła teściowa by sie zgorszyła gdybym ja wystąpiła jedynie owinęta w szaliczek tu i uwdzie, a moj przyszły mąż przepasany flagą
JEEEE garnitur dorwaliśmy, cud dosłownie bez stresu można jechać na urlop, bez stresu że zostanie szalik czy flaga do owinięcia
Jolanda napisał(a): a kiedy ten WIELKI DZIEŃ???? Ślub..
No super,super........najpierw podróż przedślubna a potem poślubna,że też ja na to nie wpadłam hihi w pewnym sensie i my jedziemy w podróż poślubną ...tylko srebrną...CinnamonGirl napisał(a):
jeszcze jest troche czasu ale szybko minie... bo wakacje szybko mijają. Slub mam 18 wrzesnia a podróż przedslubna za 26 dni :D
janniko napisał(a):CinnamonGirl napisał(a):...Slub mam 18 wrzesnia a podróż przedslubna za 26 dni :D
Rozumiem, że to tak po obejrzeniu wczoraj imitowanego w TV1 filmu "Nadchodzi Polly".
Jakby co, to .. .
janniko napisał(a):CinnamonGirl napisał(a):Nie oglądałam tego filmu
Ważne żeby twój facet nie obejrzał tego filmu .. i nie rozmawiaj broń Boże z instruktorami nurkowania.. !
Gorzej jak do września zmieni się rozmiar przyszłęgo małżonka.CinnamonGirl napisał(a):JEEEE garnitur dorwaliśmy, cud dosłownie bez stresu można jechać na urlop,
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Gorzej jak do września zmieni się rozmiar przyszłęgo małżonka.CinnamonGirl napisał(a):JEEEE garnitur dorwaliśmy, cud dosłownie bez stresu można jechać na urlop,
Mówi się: przyszłemu małżonkowi ...