termondar napisał(a):Dobra, nie gadajcie tyle, niech ktoś poleje
Piję Heinekena ...ale oryginalnego z Amsterdamu i prosto z Amsterdamu... lepszy niż nasz z Żywca !
Podstaw szklankę ...polewam !!!

mariusz-w napisał(a):...to kto był "surowy" na praktyce ... a kto "baran" ?
Muliness napisał(a):Pasiasty przyniesie gorzałkę Marian dorzuci i macie imprezkę:)
Z czym to prosię z kaszą?
Muliness napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Czy pasiasty to ja? Jeśli tak, to łokowitka już leci, a jeśli nie to....... też leci
Wybacz tak sobie skróciłam![]()
![]()
Bociek icon_wink.gif(wiem wiem Bocian ale lubię te ptaszki icon_twisted.gif ) juz mam taką zwykłą co to kiedys na nią stówę wydałam o dziwo trzyma od 3 lat mocno i ani kropelka sie nie przeciśnie to po co wymieniać to co dobre (że skąpa jestem ?? w końcu urodziłam się w Poznaniu i 'po mieczu' mi tak zostało icon_wink.gif)
mariusz-w napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Czy pasiasty to ja? Jeśli tak, to łokowitka już leci, a jeśli nie to....... też leci
...prosie zeszło a Heinekena ...resztki !!! !
mariusz-w napisał(a):...no to odetchnąłem...bo ja poczęty w Poznaniu byłem !
weldon napisał(a):mariusz-w napisał(a):...no to odetchnąłem...bo ja poczęty w Poznaniu byłem !
Do W-wy przyjechał z Poznania ojciec z synem, wynajęli pokój w hotelu, ojciec rozpakowywał walizkę a syn w tym czasie myszkował po pokoju. W pewnej chwili krzyczy z łazienki - TATO!! zobacz WANNA - szkoda, że to nie sobota, bo byśmy się wykąpali !!
To z witryny Urzędu Miasta Poznania![]()
![]()