Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 12.05.2010 11:25

hajduczek napisał(a):
weldon napisał(a):
hajduczek napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a): Hi Power LED :D ;)

Leszek czy to to pasuje tez do zwyklych lamp :?:

LEDy to diody ...

:D

prawda i nie prawda :wink: :wink:
http://www.allegro.pl/item999256765_zarowka_led_high_power_5w_kolor_zimny_bialy.html
Obrazek

Pasuje ale widzę, że sobie już odpowiedziałaś ..... :D My właśnie zaczęliśmy poszukiwania alternatywnych źródeł światła jak policzyłem że żaróweczki będą ciągnąć 1,4 kW 8O i natrafiliśmy na te LEDy właśnie ;)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 12.05.2010 11:32

Leszek Skupin napisał(a):Pasuje ale widzę, że sobie już odpowiedziałaś ..... :D My właśnie zaczęliśmy poszukiwania alternatywnych źródeł światła jak policzyłem że żaróweczki będą ciągnąć 1,4 kW 8O i natrafiliśmy na te LEDy właśnie ;)

myslę ,ze tez zacznę wymieniać....ale powolutku,bo na razie mam wszędzie energooszczędne....działaja wiec szkoda wyrzucić :wink:....tylko jeszce kwestia "zimny"..."ciepły" rodzaj światła....chciała bym je ocenić na żywca.....bo na zdjęciach to tak róznie bywa.....Leszek a Wy jakie wybraliscie?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 12.05.2010 11:39

Ciepłe

Idź sobie do Kastodramatu i zobaczysz jakie Ci pasuje jest ich od chudego byka ;), no chyba, że nie masz w pobliżu Kastodramatu ;) (czyt. Castoramy)

A może masz PSBowską Mrówkę... ;)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 12.05.2010 11:49

Leszek Skupin napisał(a):Ciepłe

Idź sobie do Kastodramatu i zobaczysz jakie Ci pasuje jest ich od chudego byka ;), no chyba, że nie masz w pobliżu Kastodramatu ;) (czyt. Castoramy)

Castorama-Poznań :wink: :D ok...dzięki :D
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 12.05.2010 11:59

hajduczek napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Ciepłe

Castorama-Poznań :wink: :D ok...dzięki :D

Violu miałam w łazience zimne i wyglądałam jak trup :wink: , kazałam zmienić na ciepłe, teraz wyglądam jakbym była opalona w żółtym odcieniu :wink:
Tak jest w łazience, w innych pomieszczeniach nie mam i chyba nie zmienię, jest ciemniej :cry:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 12.05.2010 12:25

renatalato napisał(a):, kazałam zmienić na ciepłe, teraz wyglądam jakbym była opalona w żółtym odcieniu :wink:
:cry:
wolę te opcję :wink:
Liliana
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liliana » 12.05.2010 12:33

weldon napisał(a):Jedziemy na długi weekend czerwcowy! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Życzę Ci pogody, bo na razie u nas zimno,deszczowo,deszczowo, zimno - nawet kasztany jeszcze nie zakwitły, rzepak zielony :?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 12.05.2010 12:38

hajduczek napisał(a):prawda i nie prawda :wink: :wink:

No popatrz, w życiu się z tym nie spotkałem.
Ja używam takie punktowe, na listwach sztywnych albo elastycznych na 9, 12 Volt.
Te widzę pierwszy raz.
A w domu, wszędzie, mam energooszczędne. W sumie to nie lubię za dużo światła.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 12.05.2010 12:42

weldon napisał(a):...W sumie to nie lubię za dużo światła.

Taaa w lochach Morii gandalf też ledwo przyświecał swoją białą laską ;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 12.05.2010 13:11

Liliana napisał(a):Życzę Ci pogody, bo na razie u nas zimno,deszczowo,deszczowo, zimno - nawet kasztany jeszcze nie zakwitły, rzepak zielony :?

Dzięki! Będę do Yamahy modły wznosił, żeby mi chmur nie napędziło ;)
Leszek Skupin napisał(a):Taaa w lochach Morii gandalf też ledwo przyświecał swoją białą laską ;)

Tak sobie oglądam i oglądam i ... Nie mam białej laski! :(
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 12.05.2010 13:20

weldon napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Taaa w lochach Morii gandalf też ledwo przyświecał swoją białą laską ;)

Tak sobie oglądam i oglądam i ... Nie mam białej laski! :(

A ja mam :D co prawda nie cała biała tylko białogłowa ale ;) ta z avatarka obok mnie :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 12.05.2010 13:31

:D :D :D :D :D
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 12.05.2010 19:14

Ucieszyło mnie, że kurier przyniósł nam dzisiaj dmuchany kajak :) Tym razem w Cro będziemy zwiedzać zatoczki "z morza" :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 12.05.2010 19:18

maslinka napisał(a):Ucieszyło mnie, że kurier przyniósł nam dzisiaj dmuchany kajak :) Tym razem w Cro będziemy zwiedzać zatoczki "z morza" :D

W takim razie , ja też chcę :D
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 12.05.2010 19:20

mkm napisał(a):
maslinka napisał(a):Ucieszyło mnie, że kurier przyniósł nam dzisiaj dmuchany kajak :) Tym razem w Cro będziemy zwiedzać zatoczki "z morza" :D

W takim razie , ja też chcę :D

Chcesz kajak, czy chcesz zwiedzać zatoczki? :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 341
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone