Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 03.05.2010 17:41

mariusz-w napisał(a):...zadowolona wraca do Poznania.(3:55:41,49)

Wnioskuję, że nie jest to godzina przyjazdu pociągu? :wink:

Dobra, żartuję. Gratuluję Mariuszu!
A, w zasadzie, przekaż gratulacje córeczce.
Po kimś to musi mieć :D
Zawsze wydawało mi się, że się pieścisz wspominając o wycieczkach rowerowych małżonki. :D
Zdaje się, że oboje w tym palce maczaliście?
:wink:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 03.05.2010 17:50

weldon napisał(a):Po kimś to musi mieć :D

Tak naprawdę to nie wiem skąd u niej takie zacięcie ... przy tym wszystkim co robi to zastanawiam się czy u niej doba ma więcej godzin ... czy co ! :)

.. ale dobrze ... bo kiedy działać jak nie za młodych lat ! ... gdy problemy inne niż później !

ps.

Nie to nie pociąg ...wraca samochodem ! :lol: :lol: :lol:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.05.2010 18:41

mariusz mozesz byc dumny :D ......maratony to dla mnie naprawdę super wyczyn...może dlatego ,że nienawidzę biegać (od zawsze na długie dystansy)....wszystkie inne odmiany sportu ok....rower...pływanie...jazda konna...rolki...koszykówka itd ...tylko nie bieganie :lol: :lol:

a mnie dopadło dziś niemiłe "zdziwko" :twisted: jakies 3 miesiace temu kupiłam akumulatorki Sanyo eneloop z ładowarka...więc myslałam ,że to dobra inwestycja.....moze były z 2 razy ładowane...wczoraj ładowałam 3 raz....i właśnie wróciłam ze spaceru...moze jakieś 50 zdjęc pstryknietych i aparat pokazuje ,że sie konczą :?: :twisted:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 03.05.2010 19:11

hajduczek napisał(a):...moze jakieś 50 zdjęc pstryknietych i aparat pokazuje ,że sie konczą :?: :twisted:

Obok GP ReCyko+ to najlepsze akumulatorki na rynku :?
Możliwe, że tylko wskazują braki, a jeszcze pociągną kilkaset zdjęć.
A jeżeli nie? Trudno. Reklamuj, jak masz paragon.
Ja, w ten sposób, władowałem się w Duracelki.
W ogóle nie odpalają aparatu. Mam takie stare Pentagramy - mają ze sto lat, a ładuję je ładowarka Vinnic'ka (sprzed 200 lat :D - handlowałem kiedyś Vinnic'kiem i mi zostało trochę :D)
i trzymają lepiej niż te cholerne "króliki" :evil:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 03.05.2010 19:24

weldon napisał(a):W ogóle nie odpalają aparatu. Mam takie stare Pentagramy - mają ze sto lat, a ładuję je ładowarka Vinnic'ka (sprzed 200 lat :D - handlowałem kiedyś Vinnic'kiem i mi zostało trochę :D)

Ja mam chyba z 3 lub 4 rodzaje , nie pamiętam jakie. Muszę spisać i Cię zapytać ... co zacz ... bo ten haesik to podobno żarłoczny !
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.05.2010 19:24

weldon napisał(a):
hajduczek napisał(a):...moze jakieś 50 zdjęc pstryknietych i aparat pokazuje ,że sie konczą :?: :twisted:

Obok GP ReCyko+ to najlepsze akumulatorki na rynku :?
Możliwe, że tylko wskazują braki, a jeszcze pociągną kilkaset zdjęć.
A jeżeli nie? Trudno. Reklamuj, jak masz paragon.
Ja, w ten sposób, władowałem się w Duracelki.
W ogóle nie odpalają aparatu. Mam takie stare Pentagramy - mają ze sto lat, a ładuję je ładowarka Vinnic'ka (sprzed 200 lat :D - handlowałem kiedyś Vinnic'kiem i mi zostało trochę :D)

nie pstrykną ...bo juz sie aparat wyłączył :? ....ale jeszcze jedna próba.....bo wczoraj jak ładowałam to świeciła się jedna kontrolka na ładowarce ....a zawsze dwie....tak zadko je ładuję ,że nie pamietałam jak było ostatnio.....ale teraz są podłaczone i świecą obie....

może więc wczoraj źle włozyłam któryś akumulatorek i się nie ładował (tak sobie gdybam) i dziś aparat jechał m.in tylko na tych resztkach z jednego aku....

zobaczymy jutro :?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 03.05.2010 19:31

hajduczek napisał(a):może więc wczoraj źle włozyłam któryś akumulatorek...

No jest to jakiś powód, ale, żeby zaraz się nie ładowały? :wink:
Jeżeli nie zgasło światło w całej okolicy, to, na pewno, jest to zwykła złośliwość
rzeczy martwych, a nie twój błąd.
Jutro nawet pogoda ,ma być lepsza, więc akumulatorki tym bardziej :D
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 03.05.2010 19:35

weldon napisał(a):Jutro nawet pogoda ,ma być lepsza, więc akumulatorki tym bardziej :D

Viola ...widzisz! ... będzie lepiej ... jak Piotr tak mówi !!! :)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.05.2010 19:42

mariusz-w napisał(a):
weldon napisał(a):Jutro nawet pogoda ,ma być lepsza, więc akumulatorki tym bardziej :D

Viola ...widzisz! ... będzie lepiej ... jak Piotr tak mówi !!! :)

ok.....trzymam za słowo :lol: :lol: :lol: ale jak nie :twisted: :twisted: to Cię znajdę Piotrze :twisted: 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 03.05.2010 19:49

mariusz-w napisał(a):... bo ten haesik to podobno żarłoczny !

Wg instrukcji trzeba wybrać litowe-alkaliczne-NiMh.

Masz instrukcję?

Trochę rzeczy na chomika powrzucałem: pod fotografia.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 04.05.2010 07:47

hajduczek napisał(a):
mariusz-w napisał(a):Viola ...widzisz! ... będzie lepiej ... jak Piotr tak mówi !!! :)

ok.....trzymam za słowo :lol:

Z pogodą się nie sprawdziło ... :evil:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 04.05.2010 08:53

weldon napisał(a):
hajduczek napisał(a):
mariusz-w napisał(a):Viola ...widzisz! ... będzie lepiej ... jak Piotr tak mówi !!! :)

ok.....trzymam za słowo :lol:

Z pogodą się nie sprawdziło ... :evil:

:lol: :lol: :wink: a czemu zacytowałeś mnie tylko częsciowo? :wink:
hajduczek napisał(a):
ok.....trzymam za słowo :lol: :lol: :lol: ale jak nie :twisted: :twisted: to Cię znajdę Piotrze :twisted: 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

akumlatorki na razie działają.....więc groźba idzie w zapomnienie :hearts: :wink: ....a pogoda :?: co tam pogoda....są wieksze problemy....co nie :wink: :?:
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 04.05.2010 09:51

Po długiej i ciężkiej zimie meszki wyszły na łowy. Głodne były. Trafiły na mnie :cry:
Komary też "latoś" jakieś dorodne :wink:

A poza tym super :wink:
Nawet zahaczyliśmy o Jankowo w weekend :wink:
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 04.05.2010 09:56

mariusz-w napisał(a):
weldon napisał(a):W ogóle nie odpalają aparatu. Mam takie stare Pentagramy - mają ze sto lat, a ładuję je ładowarka Vinnic'ka (sprzed 200 lat :D - handlowałem kiedyś Vinnic'kiem i mi zostało trochę :D)

Ja mam chyba z 3 lub 4 rodzaje , nie pamiętam jakie. Muszę spisać i Cię zapytać ... co zacz ... bo ten haesik to podobno żarłoczny !

Ja półtorej roku temu kupiłem 2 komplety Sony po 2400mA. Początkowo były wspaniałe. Ale po kilkudziesięciu cyklach ładowania padły całkowicie. 20 zdjęć i koniec. Czekam do lata, kupię jakieś inne. A może ładowarka GP im zaszkodziła :?:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 05.05.2010 07:20

Właśnie widzę Was/czytam cro na nowym, płaskim, 19' ekranie :D
Ale się teraz rolerem nakręcę - zakwasów w palcu dostanę... :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 335
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone