masmedia napisał(a):Mnie ostatnio ...
Jeśli bardzo Ci zależy można ich jeszcze postraszyć sądem konsumenckim.
Czasem to działa.
Poszukaj w swoim mieście.
masmedia napisał(a):Mnie ostatnio ...
szary779 napisał(a):Po resecie systemu nie mam dźwięku Strasznie frustrujące. Nie mogę słuchać cro radyjka. Ale za chwilę nowy dzień i będzie lepiej. Prawda??
sroczka66 napisał(a):Roksa_ napisał(a):Właśnie dostałam 200zł podwyżki
A ja (tylko się nie śmiejcie) też dostałam podwyżkę.......aż całe 16 zł, ale z wyrównaniem od stycznia
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Mieć 16zł, a nie mieć 16zł to już jest 32zł
Z wyrównaniem od stycznia to wychodzi już 128.00PLN!
weldon napisał(a):Klient oddaje komputer do serwisu:
- Nie wiem co się stało - po prostu siedzę sobie, grzebię gwoździem w uchu i nagle ... wysiadł dźwięk
weldon napisał(a):szary779 napisał(a):Po resecie systemu nie mam dźwięku Strasznie frustrujące. Nie mogę słuchać cro radyjka. Ale za chwilę nowy dzień i będzie lepiej. Prawda??
Klient oddaje komputer do serwisu:
- Nie wiem co się stało - po prostu siedzę sobie, grzebię gwoździem w uchu i nagle ... wysiadł dźwięk
Serce w pasy napisał(a):weldon napisał(a):szary779 napisał(a):Po resecie systemu nie mam dźwięku Strasznie frustrujące. Nie mogę słuchać cro radyjka. Ale za chwilę nowy dzień i będzie lepiej. Prawda??
Klient oddaje komputer do serwisu:
......po wyrwaniu ostatniej pary nóg mucha ogłuchła, nie reaguje już na komendę "mucha idź"