Leszek Skupin napisał(a):Znaczy się nie rozumiem jak coś może zawierać czegoś więcej niż 100%
już czaję..zapatrzyłeś się w nowy awatar Piotra..spoko ..wszystko jasne..to się nazywa pomroczność jasna.....
Leszek Skupin napisał(a):Znaczy się nie rozumiem jak coś może zawierać czegoś więcej niż 100%
Leszek Skupin napisał(a):Łomatko Weldon co za obsceniczny avatar... dawaj tu te motyle z powrotem
Janusz Bajcer napisał(a):
Mnie się podobają te "duże niebiesko-białe-czerwone oczy"
lubelski napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Mnie się podobają te "duże niebiesko-białe-czerwone oczy"
co mnie ucieszyło... że dzięki Januszowi dziś się dowiedziałem że to "oczy" a ja myślałem że piersi..cycuszki...ehhhhh....człek się całe życie uczy...
lubelski napisał(a):no zawsze mówiłem ..grunt to z modami pogadać...ile wiedzy można posiąść....nowej.....
lubelski napisał(a):Janusz..zgroza o takie rzeczy się pytasz.....jak można tego nie pamiętać...
weldon napisał(a):
Przyjąłem, że to to flaga na wietrze ...
hajduczek napisał(a):weldon napisał(a):
mi sie bardziej Twój nowy awatar skojarzył z końcen zimy.....czyli......dziury na drogach.....czyli......podskoki na dziurach......czyli ta Pani jedzie do HR po bardzo dziurawej drodze
to taka moja droga dedukcji
weldon napisał(a):hajduczek napisał(a):weldon napisał(a):
mi sie bardziej Twój nowy awatar skojarzył z końcen zimy.....czyli......dziury na drogach.....czyli......podskoki na dziurach......czyli ta Pani jedzie do HR po bardzo dziurawej drodze
to taka moja droga dedukcji
weldon napisał(a):
Co prawda, to na czym podskakuje, to nie dziury (a wręcz odwrotnie),