Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 02.03.2010 12:03

Arek napisał(a):A co on ma takie czerwone oczy ?? 8O

pełnia była :lol: :lol: :lol: jeszcze do końca nie odmieniła :wink: :lol:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 02.03.2010 12:03

Litości, ja mam ważną robotę do skończenia ...

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.03.2010 12:05

Tekst jednego z userów:
bierzemy trumnę i teściową...

:lol: :wink:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 02.03.2010 12:05

... robota nie królik ... ach to zając ...chyba był...
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 02.03.2010 12:05

weldon napisał(a):Litości, ja mam ważną robotę do skończenia ...

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

robota nie zając (królik)-nie ucieknie :lol: :lol: :lol:

ooooo Mariusz jest szybszy :wink: :D
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 02.03.2010 12:07

... o czubek narty...
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 02.03.2010 12:12

No dobra

Obrazek

Też masz ten problem z głowy?
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 02.03.2010 12:14

Pare lat temu ktos był taki wspaniałomyślny i mojej koleżance podarował na urodziny małe stworzonko. Ona nie za bardzo chciała zatrzymać taki prezent i obmyśliła, że wypuści to stworzenie do lasu. Mnie się żal zrobiło i uratowałam od niechybnej śmierci taką małą "miniaturową" kulkę przypominająca króliczka. Niestety po jakimś czasie z małego króliczka zrobiło się ogromne królisko. Pamietam dziką awanturę jaką zrobił nam właściciel mieszkania, które wtedy wynajmowaliśmy jak go zobaczył. Nie pozostało mi nic innego jak oddać biedaczysko w "dobre rece". Trafił na działki do pana, który był miłośnikiem tych zwierzątek. Tak twierdził :twisted: Jak się później okazało był także miłośnikiem króliczego mięsa :evil:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 02.03.2010 12:17

weldon napisał(a):No dobra

Obrazek

Też masz ten problem z głowy?

jasne 8) mam nowy kabel do drukarki....nowa suszarkę....nową ładowarke do telefonu :D :D problem z głowy :wink: :wink: :lol: :lol:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 02.03.2010 12:26

hajduczek napisał(a):jasne 8) mam nowy kabel do drukarki....nowa suszarkę....nową ładowarke do telefonu :D :D problem z głowy :wink: :wink: :lol: :lol:

A mnie zawsze dziwiło, jak to bydle potrafi przegryźć przewód pod napięciem?

I zawsze miałem ubaw przy odkurzaniu. Ten hurgot bobków w rurze odkurzacza :wink:
On to tworzył z szybkością karabinu maszynowego.
Chodziło mi po głowie, żeby mu rurę do odkurzacza do tyłka przyczepić na stałe ...

ANITA:) napisał(a):Jak się później okazało był także miłośnikiem króliczego mięsa :evil:

E, może tylko spasztetował ... :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.03.2010 13:35

Potężne trzęsienie ziemi, które w zeszłym tygodniu nawiedziło Chile, mogło zmienić oś Ziemi i doprowadzić do skrócenia się dni - poinformowali naukowcy z amerykańskiej agencji NASA.
Zmiana jest mało istotna, ale stała. Według wstępnych wyliczeń, każdy dzień będzie krótszy o około 1,26 mikrosekundy.

Coś tak czułem ostatnio...
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 02.03.2010 13:48

JacYamaha napisał(a):]

Coś tak czułem ostatnio...

noooo :wink: nie szło się wyrobić :lol: :lol: :wink: :wink: co nie
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 02.03.2010 13:56

[quote="JacYamaha"][/quote]
Naukowców amerykańskich należy zawsze słuchać

Obrazek
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 02.03.2010 15:02

mam dzisiaj cały dzień do myslenia ,zostanie w Polsce czy jutrzejsza rozmowa z brytyjskim pracodawca ,uff nie wiem co robic :?:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 02.03.2010 15:16

dallas napisał(a):mam dzisiaj cały dzień do myslenia ,zostanie w Polsce czy jutrzejsza rozmowa z brytyjskim pracodawca ,uff nie wiem co robic :?:

O piętnastej, to już raczej masz pół dnia ... :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 273
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies