Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2010 20:39

Viniu napisał(a):Nie mam nic przeciwko psom, bo od dziecka wszystkie pieski były moje, no i to tylko zwierze, ale surowo i dla przykładu karałbym bezmyślnych właścicieli...

Oczywiście, że psy są nie winne ale cierpią bo ich Pan jest nieodpowiedzialny, a zwróć uwagę takiemu Panu, że pies to czy tamto zrobił, afera na całe osiedle. :D :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 28.02.2010 20:45

zebik napisał(a):
Viniu napisał(a):Nie mam nic przeciwko psom, bo od dziecka wszystkie pieski były moje, no i to tylko zwierze, ale surowo i dla przykładu karałbym bezmyślnych właścicieli...

Oczywiście, że psy są nie winne ale cierpią bo ich Pan jest nieodpowiedzialny, a zwróć uwagę takiemu Panu, że pies to czy tamto zrobił, afera na całe osiedle. :D :D

Patrzcie nie śpi. :D Gówman pierdoła forumowa.Druga ev course. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2010 20:50

AndrzejJ. napisał(a):Patrzcie nie śpi. :D Gówman pierdoła forumowa.Druga ev course. :wink:

..a Ty też..przecież prosiłem ..wyłącz monitorek...
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 28.02.2010 20:59

mam psa i jak wiekszość pewnie tutaj kojarzy (choćby z poprzedniego avatarka)....dużego psa.....co za tym idzie....jego "niespodzianki" tez są duże 8O :wink: ........przyzwyczaiłam się do sprzątania po nim.....i uwierzcie mi ,że można :!: :!: :!:
stało się to dla mnie nawykiem i robię to bez względu na to czy ktos patrzy czy nie :lol: :lol: (śmiać mi się chce jak widzę właścicieli,którzy udają,że nie widzą ,ze ich pies właśnie się wypróżnia 8O żałosne)

mieszkam na osiedlu i teraz to naprawdę masakra :twisted: :twisted: był śnieg-chodniki były weższe ze względy na zaspy......śnieg stopniał,a psie kupy pozostały prawie na srodku chodnika....w miejscu zasp

:roll: :roll: :roll:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 28.02.2010 23:58

Bocian napisał(a):A mnie wkur.... pojeb... właściciele psów którzy pozwalają swoim pupilkom srać gdzie popadnie i teraz po odwilży na moim osiedlu jest nasrane wszędzie i to co było na Dniu Świra to mały pikuś :evil: :evil: :evil: Dla mnie ten co nie sprząta po swoim psie to pojeb który ma tak samo nasrane w domu.

Bocian!
Dzięki, że mogłam TO wreszcie powiedzieć.
To nic, że Twoimi słowami ... .

Codziennie "maszeruję" z Sebą do metra (poniedziałek - piątek).
Jakieś 200 m z tej trasy to ... "pieskowy spacerniak".

Zamiast patrzeć w chmury, wyliczać marki aut mijanych po drodze, odpowiadać na pytania "małego - ciekawskiego świata", ... idę, i ... MUSZĘ patrzeć pod nogi ... .

Powstrzymuję się od puszczenia pawia :evil:

Slalom, o którym pisze Viniu, stał się dyscypliną obowiązkową, której mam serdecznie dosyć :evil:

Bocian, naucz nas ..... latać ... .
szybciej nas nauczysz niż właściciele psów zaczną robić to, co powinni ... echhhh ...
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.03.2010 07:13

a to ja napisał(a):Codziennie "maszeruję" z Sebą do metra

A mnie cieszy metro w Białymstoku :wink: :D :D

a to ja napisał(a):Bocian, naucz nas ..... latać ...

Zauważ, że "orłów" to ci akurat u nas dostatek, ty się martw o lądowanie ...

Akurat po swoich zwierzakach to muszę sam sprzątać, ale trzeba przyznać,
że władze u chodniki u mnie zadbały. Jeździ taki traktorek ze szczotami itd.
i sprząta zarówno te wymienione przez Was, jak i ogólny syf pozimowy.

PS z tymi psimi, to jak z PiS'em - wszyscy sprzątają, a problem jest :wink:
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 01.03.2010 07:46

hajduczek napisał(a):................

Zgadzam się na całej linii :)
sroczka66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroczka66 » 01.03.2010 08:43

a to ja napisał(a):
Bocian napisał(a):A mnie wkur.... pojeb... właściciele psów którzy pozwalają swoim pupilkom srać gdzie popadnie i teraz po odwilży na moim osiedlu jest nasrane wszędzie i to co było na Dniu Świra to mały pikuś :evil: :evil: :evil: Dla mnie ten co nie sprząta po swoim psie to pojeb który ma tak samo nasrane w domu.

Bocian!

I ja się pod tym podpisuję obiema rękami.
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 01.03.2010 09:15

Mnie taki mały drobiazg zawsze wkurza jak jadę w korku. Dzisiaj też jak musiałam rano pokonać Spacerową (ci z Trójmiasta wiedzą o co chodzi) zastanawiałam się po jaką cholerę co po nie którzy robia odstepy między autami po 200-300m. Wychodzą z założenia, że i tak jest korek więc po co się śpieszyć? :twisted: Nie mówię, żeby siedzieć sobie na przysłowiowym "tyłku", ale jak kilku zostawia taką "bezpieczną" odległość to z taaakiego korka robi się taaaaaaaaaaaaaaki.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 01.03.2010 09:29

sroczka66 napisał(a):
a to ja napisał(a):

Bocian!

I ja się pod tym podpisuję obiema rękami.

Doskonale Was rozumiem... co prawda u nas psy nie są największą plagą tylko .................. gołębie :!: 8O :evil: :evil: :evil: a raczej ludzie, którzy "usiłują je dokarmiać" kurwa jednemu z drugim wpierdoliłbym ten syf który robią do domu :!: Wybaczcie że klnę, ale psie gówna to pikuś przy gnijącym mielonym wybełtanym z makaronem i spleśniałym chlebem. ObrazekObrazekObrazek
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 01.03.2010 09:42

Leszek Skupin napisał(a):gnijącym mielonym wybełtanym z makaronem i spleśniałym chlebem. ObrazekObrazekObrazek[/color][/i][/b]

no to faktycznie ktos ma niezlą wyobraźnię żeby takie mieszanki tworzyć 8O 8O :? :?
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 01.03.2010 09:49

A mówiłem, że do psiej jasnej dypy.. !
a wyście mi nie wierzyli..

A mnie tam nic nie może zepsuć niewytłumaczalnie radosnego nastroju spowodowanego słoneczkiem i ciepełkiem!!!!
Nawet gówno wyłażące spod słodko-pierdząco-fałszywych uśmieszków niektórych polityków szykujących się do startu w wyborach..

Coraz bardziej dojrzewam do wywalenia z domu TV i radia!
Kilku moich kolegów już to uczyniło i widzę, jak się od tego czasu wyciszyli i wypogodnieli..
muszę jeszcze tylko popracować nad żoną uzależnioną od niektórych seriali (na szczęście nie polskich!)

IDZIE WIOSNA.. a potem LATO!
huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!

:P :P :P :P
:papa:
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 01.03.2010 09:55

janniko napisał(a): słodko-pierdząco-fałszywych

3 słowa, a jaki dogłębny przekaz..... ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.03.2010 10:06

Nawet gówno wyłażące spod słodko-pierdząco-fałszywych uśmieszków niektórych polityków szykujących się do startu w wyborach..

Chłopie, daj sobie spokój w tym wątku z tymi politycznymi popierdywaniami... Nie masz swojego politycznego kącika?
Pozdrawiam.
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 01.03.2010 13:47

Bocian napisał(a):Chłopie, daj sobie spokój w tym wątku z tymi politycznymi popierdywaniami... Nie masz swojego politycznego kącika?
Pozdrawiam.

Napisałem tyle słów o idącej wiośnie i słoneczku, używając gówna płynącego z TV i innych obszarów mas-ogłupiaczy jako ciemnego tła do mych słonecznych radości, a ty od razu doszukujecsz się jakiejś głębi ...

Sory, Bocian, ale ciebie to już zupełnie się pomieszało.. czytam czasem twoje inne wątki.. głównie bluzgi, agresja, czepialstwo itp. itd...
obsesja jaka, czy co?
8O 8O 8O

Wyluzuj..
Ale skoro cię to tak drażni, to postaram się w przyszłości tworzyć ciemne tło na innych (mniej politycznych) przykładach..
:P :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 269
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone