zebik napisał(a):http://allegro.pl/item915810993_1_tb_dysk_zewnetrzny_samsung_1000_gb_fvat_sklep_s.html
Co sądzicie o tym bo się przymierzam do kupienia zewnętrznego dysku USB - Rysiek może ty się orientujesz jakiej firmy jest dobry 1 TB.
maslinka napisał(a):mutiaq napisał(a):Właśnie się umówiłam z koleżanką na ściankę wspinaczkową![]()
To będzie mój pierwszy raz![]()
Atakujemy jutro, koło południa
Powodzenia!
Mi się bardzo podobałoTylko trzeba mieć mocne ręce, no i zaufanie do partnera / partnerki
weldon napisał(a):Jeszcze Struja nie pochowali, a już, tym razem dziecko, 15-lat, zadźgane nożem.
![]()
![]()
![]()
Zatrzymani to młodzi ludzie. 3 chłopaków i 2 dziewczyny.
5 osób, które zatrzymano po zabójstwie 15 latki z Warszawy jest zamieszanych w zasztyletowanie Martyny. Wszyscy się znają i należą do tego samego towarzystwa. To z nimi nastolatka spędziła ostatnie godziny życia - jeżdżąc samochodem i popijając alkohol. Wszystkich udało się wyłapać w ciągu 24 godzin, mówi Antyradiu Maciej Karczyński z Komendy Stołecznej
Straszne. Moje dziecko jest niewiele starsze.
masmedia napisał(a):Koszmar !!! Do czego to wszystko zdąża ???
Piotrek_B napisał(a):Ja bym raczej zapył skąd to się bierze![]()
Bezstresowe wychowanie, pogoń za kasą ponad wszystko a więc zerowy kontakt z dzieckiem, zero tematów tabu.....długo by wymieniać
masmedia napisał(a):... a za chwilę zapomnimy ...
"Strusiu, pozostawiłeś po sobie ból, tęsknotę, żal"
Komendant Główny zapewnił, że pamięć o nim będzie żyć w sercach funkcjonariuszy. - Obiecuję, że nie zapomnimy o bliskich, rodzinie, córeczkach zabitego, które polska policja otoczy opieką.
Oby z tej dramatycznej śmierci zrodziła się umiejętna postawa społeczna, która pozwoli odróżnić dobro od zła - wyraził nadzieję ksiądz Józef Jachimczak.
Bocian napisał(a):Komendant Główny zapewnił, że pamięć o nim będzie żyć w sercach funkcjonariuszy. - Obiecuję, że nie zapomnimy o bliskich, rodzinie, córeczkach zabitego, które polska policja otoczy opieką.
Śmiech na sali...
masmedia napisał(a):Bocian napisał(a):Komendant Główny zapewnił, że pamięć o nim będzie żyć w sercach funkcjonariuszy. - Obiecuję, że nie zapomnimy o bliskich, rodzinie, córeczkach zabitego, które polska policja otoczy opieką.
Śmiech na sali...
Tak tak.. wszyscy pamiętają...
Tak jak o ofiarach wszystkich powodzi, wichur i innych kataklizmów, które nawiedziły nasz kraj, tak jak o rodzinach górników, którzy zginęli tragicznie w kopalni Wujek - tyle było szumu i obietnic a ktoś o nich teraz wspomina???
zebik napisał(a):masmedia napisał(a):Bocian napisał(a):Komendant Główny zapewnił, że pamięć o nim będzie żyć w sercach funkcjonariuszy. - Obiecuję, że nie zapomnimy o bliskich, rodzinie, córeczkach zabitego, które polska policja otoczy opieką.
Śmiech na sali...
Tak tak.. wszyscy pamiętają...
Tak jak o ofiarach wszystkich powodzi, wichur i innych kataklizmów, które nawiedziły nasz kraj, tak jak o rodzinach górników, którzy zginęli tragicznie w kopalni Wujek - tyle było szumu i obietnic a ktoś o nich teraz wspomina???
Jest kampania wyborcza to polazły oficjele na pogrzeb Policjanta bo to wypada się pokazać, walnąć przemowę, obetrzeć sztuczną łezkę w oku. Zawsze tak robią - jak pamiętam jak chowali chłopców co zginęli w Iraku to na dwóch pierwszych pogrzebach byli, a potem cisza.