termondar napisał(a)::) WŁAŚNIE ZAKLEPAŁEM APARTAMENT
Od 9 lipca na półwyspie Pelješac
Gratulacje, byłam, widziałam.
Teraz czas na zmianę drogowskazów
termondar napisał(a)::) WŁAŚNIE ZAKLEPAŁEM APARTAMENT
Od 9 lipca na półwyspie Pelješac
Leszek Skupin napisał(a):U mnie w pracy rozpoczął się sezon... studenci przychodzą tłumnie z pracami dyplomowymi
dallas napisał(a):moj promotor spisywał w kompie wszystkie tytuły i nazwiska studentów nie przeszło by plagiatowanie
zebik napisał(a):dallas napisał(a):moj promotor spisywał w kompie wszystkie tytuły i nazwiska studentów nie przeszło by plagiatowanie
No co ty przecież nie jeden na świecie promotor i nie jeden student.
Dallas to ty masz studia nie żartuj.
Ten dyplom z bazaru się nie liczy.
Viniu napisał(a):Podłączam przed chwilą dysk zewnętrzny, na którym przechowuję wszystkie zdjęcia i lipa... dysk umarł... wszystkie zdjęcia od 2004r. poszły... i ślub, i wszystkie wakacje i narodziny córci... Masakra zostało to co wydrukowane w labie... ale to promil tego co było na dysku...
Viniu napisał(a):Podłączam przed chwilą dysk zewnętrzny, na którym przechowuję wszystkie zdjęcia i lipa... dysk umarł... wszystkie zdjęcia od 2004r. poszły... i ślub, i wszystkie wakacje i narodziny córci... Masakra zostało to co wydrukowane w labie... ale to promil tego co było na dysku...