Ja nie zniknę będę tu przez weekend jak zmora siedział teraz trzeba odpocząć po pracy idę dzisiaj na imprę z rodziną do pizzerii z młodym na bilarda a z żoną na browarka
Pozdrav
ZNIKŁ
JacYamaha napisał(a):Bar otwarty, weekend rozpoczęty, porozmawiać chciałem...
Leszek Skupin napisał(a):Ja nie zniknę będę tu przez weekend jak zmora siedział teraz trzeba odpocząć po pracy idę dzisiaj na imprę z rodziną do pizzerii z młodym na bilarda a z żoną na browarka
Pozdrav
ZNIKŁ
Muliness napisał(a):JacYamaha napisał(a):Bar otwarty, weekend rozpoczęty, porozmawiać chciałem...
: Rozpoczynajmy więc Walentynkowy weekendzior Chętnie porozmawiam;)
Obawiam sie tylko , że wszyscy juz poszli spać:) albo gdzieś balują:)
Co do regionu gdzie właśnie rozpoczeły się ferie . Zagadka brzmi
W jakim mieście obalono prezydenta z .. miesiąc temu ? i gdzie jest najdłuższa ulica w Polsce;)
mkm napisał(a):Muliness napisał(a):JacYamaha napisał(a):Bar otwarty, weekend rozpoczęty, porozmawiać chciałem...
: Rozpoczynajmy więc Walentynkowy weekendzior Chętnie porozmawiam;)
Obawiam sie tylko , że wszyscy juz poszli spać:) albo gdzieś balują:)
Co do regionu gdzie właśnie rozpoczeły się ferie . Zagadka brzmi
W jakim mieście obalono prezydenta z .. miesiąc temu ? i gdzie jest najdłuższa ulica w Polsce;)
Na obiecanej ziemi oczywiście
Bocian napisał(a):Najdłuższa jest w Warsiawce. Oni tam wszystko muszą mieć naj...
Bocian napisał(a):Jedna z najdłuższych HANDLOWYCH to i może jest ale Wał w Wawie ma ponad 14 km. A , że handelek z Łodzią jest historycznie związany to trzeba uznać , że tu jesteście prawie de best Niedawno skończyłem oglądać "Ziemie obiecaną"
... Co sie nie da, jak sie nie da? Każdy geszeft sie da...