Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
W sobotę moja córa miała studniówkę cieszę się bardzo, bo impreza bardzo udana, młodzież zadowolona,nauczyciele też,martwi tylko fakt, że moja była już tak dawno(23 lata temu)
Zasmuciło mnie, że zmarł policjant z Warsiawki który po służbie został ugodzony nożem wskutek podjętej interwencji... Krzyż Zasługi Za Dzielność to niewielka pociecha dla rodziny, jak każde pośmiertne odznaczenie...
Bocian napisał(a):Zasmuciło mnie, że zmarł policjant z Warsiawki który po służbie został ugodzony nożem wskutek podjętej interwencji... Krzyż Zasługi Za Dzielność to niewielka pociecha dla rodziny, jak każde pośmiertne odznaczenie...
Smutne to jest jeszcze to, że ta menda wyjdzie, góra, po dwudziestu pięciu latach, a może i wcześniej
Jakich 25ciu?? Musiałby dostać zarzut zabójstwa... A tu pewnie będzie pobicie ze skutkiem. Wezmą pod uwagę młody wiek i po kilku latach gość na wolności i to charakterniak bo psa zabił...
Mnie zasmuciło, że zmarł CZŁOWIEK, który próbował interweniować. Policjant, czy ktokolwiek inny to dla mnie taki sam żal, nie rozróżniam wg zawodów.
Ale fakt, wyjdzie wcześnie, jako charakterniak
Ps miałem kilku milicjantów/policjantów w rodzinie i wśród znajomych, szanuję ich tak samo jak wszystkich innych