Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.02.2010 17:18

zebik napisał(a):
weldon napisał(a):W sumie, z tą sąsiadką, albo z kobitką z pracy, to on racje ma ...

Pamiętaj o naczelnej zasadzie:

"Nie bierz dupy z własnej grupy" :D

No kolega Zebik to chyba zęby na tym zjadł. Tak szczerze to nie znałem takiego powiedzenia. Akuratne jest. Ja znam inne. Gdie rziwiosz tam nie jebiosz. Radzieckie powiedzenie, też akuratne i sprawdzone latami.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 05.02.2010 17:41

żiwiosz

Oni nie maja er-zet.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2010 17:52

zebik napisał(a):

eeeee fe.."gdzie się mieszka i pracuje tam się pupą nie wojuje" kolego zebik...delikatnie trzeba... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2010 18:09

darek1 napisał(a):No kolega Zebik to chyba zęby na tym zjadł.

Mów kto Ci powiedział? :D

darek1 napisał(a):Tak szczerze to nie znałem takiego powiedzenia. Akuratne jest. Ja znam inne. Gdie rziwiosz tam nie jebiosz. Radzieckie powiedzenie, też akuratne i sprawdzone latami.

Pełna zgoda taki błąd niektórzy nazywają "kardynalny" :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 05.02.2010 18:15

Jurek napisał(a):
renatalato napisał(a):
Jurek napisał(a):
he he, to chyba razem cosik przyjmiemy, bo nasza młodsza Kornelia też się urodziła 5 lutego tylko tyle że to było 24 lata temu,ło matko jaki ja juz jestem stary:))))

Oj to może jakaś śliwowica ?
Wiesz co to jest SKS ?
A córeczkę mam też starszą Martę 23 latka :D

hm ...mówisz SKS,tylko kojarzę ze sportem,szkolny klub sportowy.Oświeć mnie :lol: :la:

Jureczku - SKS : Starość, k***a starość .... :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2010 18:26

lubelski napisał(a):
zebik napisał(a):

eeeee fe.."gdzie się mieszka i pracuje tam się pupą nie wojuje" kolego zebik...delikatnie trzeba... :wink:

Rozkaz Panie Przewodniczący. :D :D :D
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 05.02.2010 21:34

weldon napisał(a):
renatalato napisał(a):Promile to chyba jakieś zażyję wieczorem, siedem lat temu mniej więcej o tej godzinie czekałam na "cesarskie cięcie" :lol: , udało się i jest najmłodsza Katarzyna

To zażyjemy razem!

Moja najmłodsza też Kaśka!

Kaśki są debeściaki :D

Czyli ja też jestem debeściak :P :twisted: :wink: :D
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 05.02.2010 22:47

wojan napisał(a):
Jurek napisał(a):
renatalato napisał(a):
Jurek napisał(a):
he he, to chyba razem cosik przyjmiemy, bo nasza młodsza Kornelia też się urodziła 5 lutego tylko tyle że to było 24 lata temu,ło matko jaki ja juz jestem stary:))))

Oj to może jakaś śliwowica ?
Wiesz co to jest SKS ?
A córeczkę mam też starszą Martę 23 latka :D

hm ...mówisz SKS,tylko kojarzę ze sportem,szkolny klub sportowy.Oświeć mnie :lol: :la:

Jureczku - SKS : Starość, k***a starość .... :lol: :lol: :lol:

Masz rację Wojanku właśnie to miałam na myśli, ale miałam też na myśli siebie :wink:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 05.02.2010 22:58

Roksa_ napisał(a):
renatalato napisał(a):
Roksa_ napisał(a):Całkowicie banalnie... ucieszyły mnie nowe buty :D :twisted:

Buty mówisz :twisted:
Namierzyłam się wczoraj i nic nie kupiłam :evil:

Też tak mam jak czegoś konkretnego szukam, a dziś to tak spontanicznie do Ryłko wpadłam i po 15 minutach z torbą wychodziłam ;)

Właśnie, jak nie szukam to kupię, ale jak szukam to za cho***ę nie dopasuje :wink:
pozdrawiam
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 06.02.2010 09:21

lubelski napisał(a):
zebik napisał(a):"Nie bierz dupy z własnej grupy" :D

Zara, zara... Lubelski!
To są dwa zupełnie różne powiedzonka!
To pierwsze dotyczy facetów (to taka rada, jak robić swoje, nie ponosząc przy tym bolesnych konsekwencji)
A to drugie dotyczy wpisanej w naturę kobiecą skłonności do manipulacji i interesowności :wink:
Facet raczej rzadko wojuje pupą... facet pupę zawojowuje, jako ten np. starosłowiański wojownik z maczugą!:mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.02.2010 09:41

..no niech Ci janniko będzie...że masz rację..problem jak zwykle tkwi w "szczegółach" :wink: :wink: choć zasady prawie takie same....wiem, wiem -prawie- robi różnicę ale to tylko w reklamie Żywca.... :wink: :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.02.2010 12:59

Aaaaaaaaaaaaa ghhhhrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: właśnie się przekonałem że życie jest kwarde i nie ma letko, ale cóż OSTATNIE ZDANIE BĘDZIE MOJE :devil::devil::devil::devil::devil::devil: nie odpuszczę baranom :devil::devil::devil::devil::devil:

Będą OD-HO-LO-WY-WA-NI :D:D:D:D Niech mi tylko który w bramie stanie :devil:.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.02.2010 13:02

Leszek Skupin napisał(a):Aaaaaaaaaaaaa ghhhhrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: właśnie się przekonałem że życie jest kwarde i nie ma letko, ale cóż OSTATNIE ZDANIE BĘDZIE MOJE :devil::devil::devil::devil::devil::devil: nie odpuszczę baranom :devil::devil::devil::devil::devil:

Będą OD-HO-LO-WY-WA-NI :D:D:D:D Niech mi tylko który w bramie stanie :devil:.

Ale o sssooo chozi Leszku :?: :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.02.2010 13:13

Popełniłem trzy błędy i skupiły się na mojej dupie...

Zajeżdżam do pracy patrzę stoją dwa samochody w bramie - nie mam jak wjechać na posesję.
Błąd 1: Zastawiłem ich żeby nie mogli odjechać
Błąd 2: otworzyłem bramę na posesję
Błąd 3: Nie zrobiłem zdjęcia dokumentującego zablokowanie bramy przez nich.

No i koniec końców dostałem mandat.

Od dzisiaj:
1. Zero tolerancji dla parkujących w bramie
2. Zero tolerancji dla parkujących w bramie
i po 3. Zero tolerancji dla parkujących w bramie :devil:

Otworzyłem bramę i poszedłem do pracy - wszedłem do budynku.
Na samochodzie mam reklamę firmową więc sądziłem, że przyjdą i poproszą skruszeni, żebym odjechał (tak wiem - błąd :evil:) Koleś wjechał na posesję przez otwartą bramę (jest zakaz wjazdu na posesję, ale to kicha - nikt tego nie przestrzega) i czekając na posesji zadzwonił po policję, że zablokowałem mu wyjazd :!: :evil:

Od dzisiaj obowiązują te trzy punkty powyżej :!::devil:

Żeby mi miał połową samochodu stać w bramie będę dzwonił na policję :devil: żeby gościa odholowali :devil:
Ewa 40
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa 40 » 07.02.2010 13:27

No zebik,to już teraz wiemy o co chodziło Leszkowi.
Sytuacja nie do pozazdroszczenia.
Jak to się mówi-"są ludzie i ludziska"
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 245
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone