Widziałem film z USG z moim przyszłym wnukiem/wnuczką.
Ma prawie 6 cm, wszystko OK
kleeberg napisał(a):Następne dni, wcale nie dadzą nam odetchnąć od zimy. Będzie śnieżnie i wietrznie - w całym kraju od czwartku można spodziewać się dużych opadów śniegu, zawiei i zamieci.
Takie prognozy ,mogą popsuć humor
Aby do wiosny!
janniko napisał(a):Viniu napisał(a):Na + uratowany psiak na morzu Na prawdę mnie to ucieszyło...
Tak, to było super!
Biedaczek... tak się wtulał w swojego wybawcę..
sroczka66 napisał(a):Do lata jeszcze trochę, ale znalazłam bliższe światełko w tunelu
Polska na plusie już w lutym
termondar napisał(a):sroczka66 napisał(a):Do lata jeszcze trochę, ale znalazłam bliższe światełko w tunelu
Polska na plusie już w lutym
Ja jeszcze nie jestem takim optymistą, choć mam tej zimy już dosyć i też się nie mogę doczekać wiosny!
http://www.meteoprog.pl/pl/review/Darlowo/
kleeberg napisał(a):Następne dni, wcale nie dadzą nam odetchnąć od zimy. Będzie śnieżnie i wietrznie - w całym kraju od czwartku można spodziewać się dużych opadów śniegu, zawiei i zamieci.
mutiaq napisał(a):Wnerwiło.. bo ciągle mi się coś wyprawia z drukarką, już szału dostaje!!
Raz pokazuje, że ma tusz, drugi raz, że nie ma tuszu, napełniłam oba kerdridże, upaprałam się cała w tym tuszu, dalej nie drukuje, albo drukuje przerywane linie, albo 1/4 strony i później nic.. wyczyściłam dysze, skonfigurowałam, nie wiadomo co zrobiłam jeszcze i kurrde nic
Z.Ł.A.
janniko napisał(a):Ci niektórzy z pewnością preferują zdecydowanie MMA..
No cóż... równowaga musi być zachowana. Jedni wybierają naiwny pacyfizm, inni twardą postawę szlachetnego wojownika, a ktoś inny dla równowagi musi "obstawiać" role rycerzy Ciemnej Strony Mocy..