Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 17.05.2009 18:38

pogoda ładna :roll:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.05.2009 20:13

dallas napisał(a):pogoda ładna :roll:

Tam u Ciebie pod Krakowem. :D Szczecianin się znalazł.Oj Józek ,Józek. :D
filar
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) filar » 20.05.2009 08:23

darek1 napisał(a):Ucieszyło mnie, że nędzny zlot był rzeczywiście nędzny jak wynika z wypowiedzi jednego z uczestników. Dobrze, że nie uczestniczyłem, oj dobrze

nie był wcale taki nędzny, mi się podobało. No ale to mój pierwszy, więc nie mam porównania.....
dorota19
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota19 » 21.05.2009 19:38

Ucieszyło mnie, że właśnie spakowałam się do Cro :D , torba zamknięta :D .Zmartwiło.... realny koszt wypadu do Cro, to pi razy drzwi 2200,00 zł :cry: :cry: :cry:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 21.05.2009 19:50

dorota19 napisał(a):.Zmartwiło.... realny koszt wypadu do Cro, to pi razy drzwi 2200,00 zł :cry: :cry: :cry:
Tylko?
dorota19
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota19 » 21.05.2009 20:00

az :lol: , 5 stówek więcej jak w zeszyl roku
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 21.05.2009 21:35

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan 75:73, u četvrtoj utakmici finalne serije Košarkaške lige Srbije i tako izborili majstoricu.
:D :D
I Jelen pivo leje się w końcu strumieniami :D :D
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 21.05.2009 21:38

wyznania sąsiadki...
Tydzień z życia postępowej Europejki

Poniedziałek.
Z rana jadę odwiedzić swoją babcię w szpitalu. Może tym razem uda mi się namówić ją na eutanazję? Po południu idę na wiec przeciwników Kary Śmierci.

Wtorek.
Dzisiaj z moim Miśkiem mam zamiar spróbować czegoś nowego. Misiek zaprosił kolegę, chcemy zobaczyć jak będzie nam w trójkącie. Było fajowo!!!
Wieczorem przyszła mama Miśka. Namawiała nas na ślub i dziecko. Długi czas jej tłumaczyliśmy, że małżeństwo jest nie w modzie. Po co się wiązać? Lepiej być wolnym jak ptaszek. A dziecko? To same kłopoty!

Środa.
Dzisiaj uczestniczyłam w proteście gejów i lesbijek. Domagaliśmy się zalegalizowania związków małżeńskich homoseksualnych oraz prawa do adopcji dla małżeństw tej samej płci.

Czwartek.
Z rana wymiotowałam. Zrobiłam test. Jestem w ciąży. Czym prędzej udałam się do odpowiedniego specjalisty, aby pozbyć się niechcianego ciężaru. Jeszcze tego samego dnia uczestniczyłam w proteście przeciwko budowie obwodnicy na miejscu siedliska bardzo rzadkiego chrząszcza. Szkoda robaczka...

Piątek.
Chyba jednak bardziej pociągają mnie kobiety. Dzisiaj umówiłam się z jedną, aby spróbować... było super! Wieczorem wyznałam o tym Miśkowi a on przyznał mi się do kontaktów z innymi mężczyznami...! Zrozumieliśmy, że oboje pragniemy czegoś innego. Zostaliśmy przyjaciółmi.

Sobota.
Nagle dostałam przebłysku! Chcę być facetem! Jeszcze tego samego dnia poszperałam w internecie i wiecie co? Zrobię to!

Niedziela, lecz kilka miesięcy później.
Powoli uczę się coraz bardziej męskich zachowań, zaczynam podrywać kobiety. Dzisiaj umówiłem się z jedną przez internet. Randka w ciemno. Ona nie wie, że byłem kobietą. Ciekawe, jak zareaguje? Umówiłem się na g.19 pod pręgierzem.
Stoję, czekam i co widzę? Oczom nie wierzę! MISIEK???
===
ale JAJA !! co ??
:lol: :lol: :twisted: :twisted: :P :P
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 21.05.2009 21:47

maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 30.05.2009 19:45

Ucieszyło mnie, że udało nam się dostać rybkę labraks (chorwacki lubin :)). Właśnie mąż go przyrządza w kuchni, a ja już piję sobie winko i czekam na pyszną kolację :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2009 19:52

maslinka napisał(a):Ucieszyło mnie, że udało nam się dostać rybkę labraks (chorwacki lubin :)). Właśnie mąż go przyrządza w kuchni, a ja już piję sobie winko i czekam na pyszną kolację :lol:

Oj to po kolacji będzie się działo :P :P :P
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 30.05.2009 19:57

Ucieszyło mnie, że zakończyły się rozgrywki ligi piłkarskiej.
Pozdrawiam
Rafał
iamam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) iamam » 30.05.2009 20:09

Ucieszyła mnie informacja o otwarciu drugich nitek tunelów w Cro :) :), zasmuciło... jak sobie przypomniałem że mam zaproszenie do KMP w Katowicach na środę (Wydział Ruchu Drogowego) :( .
iamam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) iamam » 03.06.2009 20:48

HAHA - zaproszenie do Komendy Miejskiej dotyczyło sprzedanego samochodu... URATOWANY :). To mnie dzisiaj ucieszyło :). A zasmuciło to, że sam do siebie piszę w tym temacie :( (choć nie do końca :) )
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 03.06.2009 20:56

iamam napisał(a):HAHA - zaproszenie do Komendy Miejskiej dotyczyło sprzedanego samochodu... URATOWANY :). To mnie dzisiaj ucieszyło :). A zasmuciło to, że sam do siebie piszę w tym temacie :( (choć nie do końca :) )

zasmucę Cię, jesteś skopiowany do US, czekaj na wezwanie...

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 156
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone