Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 31.03.2009 06:15

A ja w drugą stronę - już jest 5 kg i pierwsze ciuchy idą w odstawkę :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.03.2009 06:27

lubelski napisał(a):córcia zdała egzamin..mam 3 kierowce na wyjazd do Cro....hura :D :D :D :D

Teraz w ogóle Andrzej w obliczu wyjazdów będziesz na maksa wyluzowany...ktoś będzie jechał a Ty jeszcze będziesz rakiję przytulał... :)
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 31.03.2009 08:08

Ludzie, słońce świeci, od samego rana :D
Temcza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Temcza » 31.03.2009 08:43

U nas też piękne słońce!!!!!!! i chce sie żyć!! :D Pozdrowionka z Wrocka dla wszystkich!!!!!!!! :D
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 31.03.2009 09:29

No właśnie tak się zastanawiam, co ja mam dzisiaj taki dobry humor :?: :wink: A to słońce :hearts:
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 31.03.2009 10:11

Hmmm... Mam wrażenie, że mieszkam na innej planecie. A może ja bardzo zła jestem :? Od listopada, to ja tu może na moim czarownym beskidzkim południu miałam dwie chwilki słońca.
W sobotę halny przywiał słońce na cały dzień, ale chciał głowę urwać. No i od niedzieli znowu deszcz, mgła (ale taka w ogóle niefotogeniczna :evil: :roll: :lol: ) i szaro. No i jeszcze śniegi na widoku przez okno... Ja chyba gdzieś pojadę po jakiś azyl klimatyczny.

A pod awatarem - o ironio!!! - sobie napisałam: "Ze słonecznej strony świata" - chyba się zapłaczę. Albo zmienię ten napis na coś w stylu innych forumowiczów - Mordor czy jakoś tak :lol: :lol: :lol: :lol:

Całusy słoneczne z tej pomroczności potwornej :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 31.03.2009 11:21

No to za te całusy (dziękuję) należy się słoneczko...
Obrazek
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 31.03.2009 11:44

:lol: :lol: :lol:
Dzięki Jacek! :lol: A na serio - wystarczyło pomarudzić i już jakoś jaśniej się zrobiło - i tutaj, i na niebie w Bielsku :lol: Może jutro będzie już tak jak u Was :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.03.2009 12:24

Świeci piękne słoneczko Obrazek.
Sysia_86
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sysia_86 » 31.03.2009 21:06

atomicsl9 napisał(a):
Sysia_86 napisał(a):A ja się zwolniłam z pracy - ucieszyło i zasmuciło jednocześnie :]

To przepraszam bardzo za moje spłycenie tematu do granic komercji. :oops:
Ale, ale, czy bardziej ucieszyło czy zasmuciło ? :?

[/url]

A jakoś się nawet lżej na sercu zrobiło :nice: choć sądząc po wypowiedziach ludzi wokół, zwalnianie sie w czasach kryzysu to chyba strasznych grzech 8)
Ale chorwackie melodie z miejsca poprawiły humor, słysząc je wracam do czasu beztroski :hut:
P.S. Bolid Kubicy jest równie istotny, jak zwolnienie z pracy :D
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 31.03.2009 22:23

carnivalka napisał(a):Jeżeli można to prozaiczny powód do radości.
Mój najstarszy syn schudł przez ostatnie 5 tygodni 10 kg ,a znaczy to dla nas wiele

a sprawdziłaś, do jakiego obiektu wzdychając, zrzucił zbywające obciążniki ?
...
nie ma skutku bez przyczyny...
...
:roll: :roll: :wink: :wink:
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 01.04.2009 08:08

Chyba jednak Jacku przyczyną był zakup wagi łazienkowej :wink: i jej wskazanie" na osi.
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 01.04.2009 08:54

1. Smuci - w siłach zbrojnych nigdy nie było dobrze (Tusk ucieszony z oszczędności), jest źle, giną ludzie, czarę goryczy przelał wypadek Bryzy, zginęli kolejni oficerowie - ilu jeszcze???

2. Cieszy - z samego ranka świeci słoneczko, idzie wiosna.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 01.04.2009 14:37

1. Słońce od dwóch dni takie, że lampa a na termometrze 40 st w słońcu :D

2. Nowe opony letnie do samochodu zamówione :D

3. Dzisiaj mija 10 dni od momentu kiedy przestalem palić :D Najgorsze już za mną ;).... notabene bez żadnych plastrów, gum i innego świństwa zastępczego :lol: :hut:

Pozdrav :papa:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 01.04.2009 14:42

a ja się przeziębiłem ... a tak się wczoraj cieszyłem, że to już może alergia :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 149
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone