Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 20.01.2009 15:48

Trzy wpisy w indeksie po dzisiejszym dniu więcej... jeszcze trochę i można spokojnie jechać szusować do Austrii :) :lol:
kasia72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia72 » 24.01.2009 17:10

Dziś wybieramy się na zabawę karnawałową, o jak się cieszę :hearts:.
Już tak dawno się nie bawiliśmy. Oj podylamy sobie i popijemy :P , będzie się działo.
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 24.01.2009 17:34

udanej zabawy Kasiu :D :D :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.01.2009 13:39

Nie chciałem pisać co ostatnio smuciło, ale teraz jest coś co bardzo ucieszyło :lol:

BYĆ MOŻE :!: z naciskiem na "być może" na ferie od 15 lutego do 20 lutego skoczymy do Cro :lol: Tylko gdzie :?: 8O :? Cholera mało czasu zostało na wybór miejsca :lool:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 25.01.2009 14:02

Leszek Skupin napisał(a):Nie chciałem pisać co ostatnio smuciło, ale teraz jest coś co bardzo ucieszyło :lol:

BYĆ MOŻE :!: z naciskiem na "być może" na ferie od 15 lutego do 20 lutego skoczymy do Cro :lol: Tylko gdzie :?: 8O :? Cholera mało czasu zostało na wybór miejsca :lool:

Leszku - Trzeba napisać nowy wątek - gdzie i czy wogóle można pojechać w ciemno na Chorwację? O jedzeniu nie wspomnę... Czy potrzebna jest winieta i co paszportem do BiH? :wink: :D :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.01.2009 14:55

Leszek Skupin napisał(a):Nie chciałem pisać co ostatnio smuciło, ale teraz jest coś co bardzo ucieszyło :lol:

Oferta dla Lesia

Jedź w okolice Plitvic , można tam i na nartach pojeździć i może uda Ci się zrobić np.

takie zdjęcie.
paolooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolooo » 25.01.2009 16:25

mnie zasmuciło.......jutro poniedziałek :(
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 25.01.2009 16:40

paolooo napisał(a):mnie zasmuciło.......jutro poniedziałek :(

Czyli tak w zasadzie jak większość z nas...
Mnie jednak rownież dzisiaj coś ucieszyło, otóż kupiłam w sieci sklepów Leviatan w Poznaniu przy Grunwaldzkiej oryginalny chorwacki "Prosek", smakuje wybornie. Polecam :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.01.2009 16:52

..właśnie wróciliśmy z Kazimierza Dolnego....piwko w kawiarni Mars...spacerek..jeszcze cisza i spokój to cieszy
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 26.01.2009 07:23

Bardzo ładnie skakał Adam Małysz :D Równe oba skoki (sobota i niedziela). W niedzielnym konkursie tuż za podium. Brawo!!
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 26.01.2009 11:38

I po dłuższym weekendzie . . . ufff..... Obrazek

Jak koń po westernie Obrazek

Ps. Rysio rewelacja Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.01.2009 11:45

Nasi szczypiorniściObrazek.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 26.01.2009 12:47

Mój kręgosłup :( dzisiaj nie mogę chodzić, leżę i zaciskam zęby z bólu :(
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 27.01.2009 15:15

Janusz Bajcer napisał(a):

Oferta dla Lesia

Jedź w okolice Plitvic , można tam i na nartach pojeździć i może uda Ci się zrobić np.

takie zdjęcie.

Januszku... to najtańsza oferta jaką i ja dzięki Tobie znalazłem z wolnymi terminami, a kopałem w sieci i dzwoniłem w wiele miejsc od Zagrzebia aż pod Rijekę, ale to i tak ciut drogo jak dla nas. Więc chyba zostaniemy w Polsce. Wiem taniej by było pod namiotem :lol:. Tam gdzie nie dało rady po angielsku o dziwo dogadywałem się (z problemami ale małymi - w stylu nie tak to inaczej) po Chorwacko-Polsku :lol:. W zimie "w ciemno" jechać to ciut za duże ryzyko, bo można w nocy w samochodzie uświerknąć albo wypalić pół zbiornika paliwa jak się niczego nie znajdzie. :(

W każdym razie dzięki wielkie za zaangażowanie.

P.S. Orientowaliśmy się również o ceny w Słowenii w Alpach Julijskich, ale tam też najtańsza oferta była za 15 e/os/doba.

P.S.2 Maćku, współczuję... wiem co to znaczy ból kręgosłupa, mimo, że jestem ciut młodszy od Ciebie.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 27.01.2009 21:10

A mnie rozbawiła karteczka w przychodni:

Obrazek

Widocznie studenci nieoczekujący ciszę zachowują :lol:

(Jakość zdjęcia niestety kiepska, bo zrobione komórką)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 139
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone