Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 14.12.2024 13:05

599 napisał(a):
Kapitańska Baba napisał(a):Spałam dzis do dziesiątej i chyba w końcu odpoczęłam i się wyspałam :verryhappy: Czasem dobrze iść do pracy na wieczór :lol:

odbieram to jako że Ciebie to ucieszyło,
;)
i to rozumiem,
to napawa optynizmem ,
serio tak myśle,
brawo Ty,

Tak, bardzo ucieszyło. Bo gdy człowiek dwa tygodnie śpi na tyle mało, że wręcz chodzi na rzęsach to takie spanie do dziesiątej po prostu cieszy :verryhappy:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 14.12.2024 22:14

599 napisał(a):super,
gratuluję,
czy jest możliwość " posłuchać "
poza stadionem ?
powodzenia,

Pytałeś a że dziś się dowiedziałam więc wrzucam info - wprawdzie nie na żywo a z nagrania ale jutro o 13:00 będzie można posłuchać

https://wpolsce24.tv/rozrywka/juz-w-nie ... cert-,9585

Serdecznie zapraszam :tak:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 23.12.2024 12:58

Krew oddana
niestety pierwszy raz po oddaniu zrobiło mi się mocno słabo....trzeba będzie zrobić przerwę
benito5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) benito5 » 23.12.2024 14:02

piekara114 napisał(a):Krew oddana
niestety pierwszy raz po oddaniu zrobiło mi się mocno słabo....trzeba będzie zrobić przerwę

Ja też przerwę zrobiłem, ale tylko z powodu tego że porobiły się zrosty i ciśnienie wzrosło... 8O- w styczniu już będzie 21 lat przerwy ;) (do tego okresu miałem oddane ponad 33 litry)
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 26.12.2024 16:38

Może nie ucieszyło a bardziej rozbawiło, w sumie trochę przypadkowe spojrzenie na listę uczestników forum i ich rangi :lol:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 27.12.2024 12:37

Właściwie to może nie cieszy, ale zabawne jest. Wpisy niektórych forumowiczów ukrywających się pod innymi nickami i udzielających się w wątkach przez lata nie odwiedzanych. Może zależy komuś żeby został "weteranem forum" lub "konserwą". Czy jakoś tam, może się przejęzyczyłem. Z tymi rangami to dziwna sprawa jest. Wiadomo. że jak ktoś pisze relacje i odpowiada na komentarze w tych relacjach to tam trochę ma na koncie.Nic złego. A jak ktoś biednego posta napisze od czasu do czasu to już słabiej. Jest sobie takim zwykłym cromaniakiem, nawet jak był W Chorwacji 20 razy.
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 27.12.2024 15:18

Regaty Sydney Hobart znów zbierają śmiertelne żniwo :smutny: Nie żyje dwóch żeglarzy.....
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 02.01.2025 16:36

Ucieszyło - to chyba mało powiedziane.
Przeogromną radość i zaszczyt dały mi dwa koncerty sylwestrowe.
Być cząstką Zespołu który towarzyszył na scenie światowej sławy pianiście Aleksandrowi Dębiczowi - to było wspaniałe zwieńczenie roku :hearts:
croktoś
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) croktoś » 15.01.2025 17:41

Zachwycił mnie wczorajszy powrót z pierwszego w życiu styczniowego tripu do Chorwacji,który choć początkowo zasmucił wymuszonym,z powodu ekstremalnego wiatru zamknięciem tunelu Sveti Rok objazdem, w rezultacie okazał się jednym z najbardziej spektakularnych w życiu.
Trasa Jadranką w kierunku Karlobaga z widokiem na wzburzony Jadran w pełnym słońcu i Pag w całej rozciągłości zostanie w moim
sercu na zawsze :hearts:
A wjazd wprost w wzbudzający respekt zaśnieżony Welebit zaskoczył swoją surowością i pięknem.
Przy najbliższym wyjezdzie planuję powtórzyć tą trasę :tak:
Załączniki:
WhatsApp Image 2025-01-15 at 17.27.05.jpeg
WhatsApp Image 2025-01-15 at 17.28.00.jpeg
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 15.01.2025 17:58

croktoś napisał(a):Zachwycił mnie wczorajszy powrót z pierwszego w życiu styczniowego tripu do Chorwacji,który choć początkowo zasmucił wymuszonym,z powodu ekstremalnego wiatru zamknięciem tunelu Sveti Rok objazdem, w rezultacie okazał się jednym z najbardziej spektakularnych w życiu.

Przepiękne zdjęcia! :hearts:

My wróciliśmy z sywestrowo-noworocznego wyjazdu do Chorwacji 6 stycznia. Było niesamowicie! :D Dużo lepiej niż rok temu :chytry:
Może u Was to też będzie początek tradycji zimowych wyjazdów do Cro 8)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 15.01.2025 18:02

croktoś napisał(a):Zachwycił mnie wczorajszy powrót z pierwszego w życiu styczniowego tripu do Chorwacji,który choć początkowo zasmucił wymuszonym,z powodu ekstremalnego wiatru zamknięciem tunelu Sveti Rok objazdem, w rezultacie okazał się jednym z najbardziej spektakularnych w życiu.
Trasa Jadranką w kierunku Karlobaga z widokiem na wzburzony Jadran w pełnym słońcu i Pag w całej rozciągłości zostanie w moim
sercu na zawsze :hearts:
A wjazd wprost w wzbudzający respekt zaśnieżony Welebit zaskoczył swoją surowością i pięknem.
Przy najbliższym wyjezdzie planuję powtórzyć tą trasę :tak:

Brawo! Piękna sprawa taka styczniowa wyprawa :)
Na Pagu i w okolicy wiało i w zeszłym roku, dlatego wybraliśmy Istrię :)
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 24.01.2025 20:21

Dziwnie zabrzmi, ale w jakimś sensie "ucieszyła" awaria auta.
Po raz pierwszy po 6,5 roku! i 285.000 km! się popsuło (niewiele, system eolys).
(klocków, pasków itp. nie liczę, bo to są elementy standardowej/planowej wymiany serwisowej)
A tyle się człek nasłuchał i naczytał: nie kupuj auta na "F".
Przy okazji wyczytali poziom popiołu w FAP'ie: 41%
(nie był nigdy czyszczony ani regenerowany/wypalany serwisowo)
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 1222
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone