te kiero napisał(a):Piękna sprawa, wspaniałe widoki
piekara114 napisał(a):Widokowo super
Czułam, że obie wyspy, i Cres i Losinj, bardzo mi się spodobają i się nie zawiodłam .
marze_na napisał(a):Kolejny słoneczny dzień na Cresie .
I według prognoz na razie ostatni .
Korzystamy póki pięknie. Wczoraj Televrin, dzisiaj Sis .
megidh napisał(a):Wy w Chorwacji a w Polsce sezon żużlowy już trwa i na Was nie czeka.
megidh napisał(a):Wczoraj Wasza Sparta zremisowała z moim Włókniarzem
marze_na napisał(a):Oglądaliśmy live na C+. Dwa ostatnie biegi Daniela mistrzostwo Spartanski bohater .
Trajgul napisał(a):marze_na napisał(a):Oglądaliśmy live na C+. Dwa ostatnie biegi Daniela mistrzostwo Spartanski bohater .
Od kilku ładnych lat, odkąd jest apka c+ to "wszyscy" wokół ten żużel tylko oglądają, czy to grill, czy to komunia świeta, czy to obiad u teściowej, czy to wakacje gdzieś w śródziemnomorzu... Wiem coś o tym
Trajgul napisał(a):odkąd jest apka c+ to "wszyscy" wokół ten żużel tylko oglądają, czy to grill, czy to komunia świeta, czy to obiad u teściowej, czy to wakacje gdzieś w śródziemnomorzu... Wiem coś o tym
dids76 napisał(a):Danielowi kibicuję od czasów jak jako smarkacz jeździł u nas w Rybniku.
Wraz z końcem majówki pogoda postanowiła splatać nam wszystkim figla. Upalne dni odejdą w zapomnienie, a wszystko to przez "wrota Arktyki", które sprowadzą do nas nie tylko przymrozki, ale także opady deszczu. Według długoterminowej prognozy pogody na słońce i wysokie temperatury w najbliższym czasie nie ma co liczyć. [...] słupki rtęci ponownie pokażą powyżej 25 stopni powyżej zera dopiero w drugiej połowie maja. W międzyczasie nadejdą chłody. W pełni dnia będzie poniżej 10 stopni, a nocami i o porankach wrócą przymrozki. Będzie też często i obficie padać.
„Pankracy, Serwacy i Bonifacy to wielcy dziwacy, a każdy zimnem raczy”.
„Pankracy, Serwacy, Bonifacy: źli na ogród chłopacy”
„Jak się rozsierdzi Serwacy, to wszystko zmrozi i przeinaczy”
„Przed Pankracym nie ma lata, po Bonifacym mróz ulata”
megidh napisał(a):marze_na napisał(a):Kolejny słoneczny dzień na Cresie .
I według prognoz na razie ostatni .
Korzystamy póki pięknie. Wczoraj Televrin, dzisiaj Sis .
Wy w Chorwacji a w Polsce sezon żużlowy już trwa i na Was nie czeka.
Wczoraj Wasza Sparta zremisowała z moim Włókniarzem 45:45.
Udanego wypoczynku i pięknej pogody Wam życzę.