wikol napisał(a):Wróciłem z Turcji okolice Alanya.
Havena napisał(a):wikol napisał(a):Wróciłem z Turcji okolice Alanya.
Przybij piatke! My tez w tym roku po trzynastu pobytach w Cro zawitalismy do Turcji! A w Alanyi na wzgorzu przy cytadeli to klimat taki chorwacki, prawda?
Ucieszyla mnie ta wakacyjna odmiana, choc troche teskno za Cro...
Pozdrawiam,
Havena
dids76 napisał(a):Może nie zasmuciło ale trochę zaskoczyło. Służbowy samochód, rocznik 2022, przebieg niecałe 52tys zaczął dzisiaj wariować. Po przekroczeniu 4000 obrotów silnik zaczął przerywać, stracił moc i pracował jakby ktoś mu odłączył dwa cylindry. Pomogło wyłączeni i ponowne załączenie, ale przy próbie przekroczenia 4000 obrotów sytuacja się powtórzyła. Telefon na infolinię producenta i dowiedziałem się że jakby przestał jechać to przyjedzie po mnie laweta z autem zastępczym, a jak jeszcze jedzie to mam sobie zajechać do ASO
yzedef napisał(a):dids76 napisał(a):Może nie zasmuciło ale trochę zaskoczyło. Służbowy samochód, rocznik 2022, przebieg niecałe 52tys zaczął dzisiaj wariować. Po przekroczeniu 4000 obrotów silnik zaczął przerywać, stracił moc i pracował jakby ktoś mu odłączył dwa cylindry. Pomogło wyłączeni i ponowne załączenie, ale przy próbie przekroczenia 4000 obrotów sytuacja się powtórzyła. Telefon na infolinię producenta i dowiedziałem się że jakby przestał jechać to przyjedzie po mnie laweta z autem zastępczym, a jak jeszcze jedzie to mam sobie zajechać do ASO
Jaka marka, silnik, skrzynia ?
dids76 napisał(a):KIA ProCeed, benzyna 1,5 turbo 160km. manual.