ryszard22 napisał(a):Wróciliśmy, zdrowi i opaleni, podsumowanie to, 5 tyś km, 8 krajów w trzy tygodnie.
O matko... Spore wyzwanie
boboo napisał(a):Drogi Konradzie,Habanero napisał(a):A, że oszustów i ludzi wrednych nie znoszę, to tak reaguję
na prowokacje pewnej b...
czyż nie pisałeś mi:Habanero napisał(a):I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot? Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Cieszę się, że się już za 3 dni spotkacie z "Bravikami",
a tymczasem "fjakujcie" na Hvarze
karin74 napisał(a):boboo napisał(a):...
Cieszę się, że się już za 3 dni spotkacie z "Bravikami",
a tymczasem "fjakujcie" na Hvarze
Miłych spotkań życzę Wam chłopaki
Bravik napisał(a):Habanero napisał(a):te kiero napisał(a):Rozbawił mnie dialog w jednej relacji - kiedyś by zasmucił - typowa przedszkolandia
Łun się bawił moimi foremkami.
Widzę, że autor również ma zdrowe podejście
Ciebie rozbawił, a mnie zasmucił, bo kolesiowi poświęciłem kupę czasu na PW, gdy się szykował do wyjazdów po Cro.
A, że oszustów i ludzi wrednych nie znoszę, to tak reaguję
na prowokacje pewnej b...
Widać nie było warto. I jakże często pierwsze wrażenie jest oszukańcze... To tak à propos...
te kiero napisał(a):Ucieszył aktywny pobyt na RODOS, duże zbiory; m.in. jeden krzaczek agrestu wiaderko 5L
Kapitańska Baba napisał(a):te kiero napisał(a):Ucieszył aktywny pobyt na RODOS, duże zbiory; m.in. jeden krzaczek agrestu wiaderko 5L
Dużo kocham agrest. Mam u siebie ale nie tyle z krzaka
Kapitańska Baba napisał(a):Pada już trzecią godzinę. Nareszcie
wiola2012 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Pada już trzecią godzinę. Nareszcie
U nas tez w końcu pada . Koniec z podlewaniem .
Dzisiaj ruszamy na wakacje, więc nie mogło być inaczej. W dzień wyjazdu zawsze pada
Cieszę się jak dziecko, że po długiej przerwie zobaczę Jadran