O Panie... Myślałem, że to jakaś kąpiel borowinowo-błotna
To dopuszczenie musiało sporo kosztować.
Wysiłku
te kiero napisał(a):Rozbawił mnie dialog w jednej relacji - kiedyś by zasmucił - typowa przedszkolandia
Łun się bawił moimi foremkami.
Widzę, że autor również ma zdrowe podejście
Habanero napisał(a):te kiero napisał(a):Rozbawił mnie dialog w jednej relacji - kiedyś by zasmucił - typowa przedszkolandia
Ciebie rozbawił, a mnie zasmucił, bo kolesiowi poświęciłem kupę czasu na PW, gdy się szykował do wyjazdów po Cro.
A, że oszustów i ludzi wrednych nie znoszę, to tak reaguję
na prowokacje pewnej b...
stachan napisał(a):To zawsze trudna decyzja, ale dobrze już było...
walp napisał(a):To w moim przypadku jest odwrotnie, bo było źle, a jest dobrze.
A jak będzie? Who knows?
rodzynpatryk napisał(a):Mnie ucieszył fakt, że za równy miesiąc będziemy w drodze na wakacje
Drogi Konradzie,Habanero napisał(a):A, że oszustów i ludzi wrednych nie znoszę, to tak reaguję
Habanero napisał(a):I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot? Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
boboo napisał(a):Drogi Konradzie,Habanero napisał(a):A, że oszustów i ludzi wrednych nie znoszę, to tak reaguję
czyż nie pisałeś mi:Habanero napisał(a):I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot? Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Cieszę się, że się już za 3 dni spotkacie z "Bravikami",
a tymczasem "fjakujcie" na Hvarze
boboo napisał(a):Dzisiaj wieczorem zamkniemy pewien rozdział. Raczej na pewno, bo nie za bardzo wierzę w kontynuację "oryginału". W przytulnym kinie w Winterbergu, pomachamy Indy'emu podczas jego przejścia na "emeryturę"
A to już 39 lat minęło (liczę od 1984, gdy pojawił się w PL) od "znalezienia Arki".
Habanero napisał(a):te kiero napisał(a):Rozbawił mnie dialog w jednej relacji - kiedyś by zasmucił - typowa przedszkolandia
Ciebie rozbawił, a mnie zasmucił, bo kolesiowi poświęciłem kupę czasu na PW, gdy się szykował do wyjazdów po Cro.
A, że oszustów i ludzi wrednych nie znoszę, to tak reaguję
karin74 napisał(a):boboo napisał(a):Drogi Konradzie,Habanero napisał(a):A, że oszustów i ludzi wrednych nie znoszę, to tak reaguję
czyż nie pisałeś mi:Habanero napisał(a):I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot? Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Cieszę się, że się już za 3 dni spotkacie z "Bravikami",
a tymczasem "fjakujcie" na Hvarze
Miłych spotkań życzę Wam chłopaki