We wrześniu bylismy na świetnym koncercie Riverside w Gdyni.
Supportem była grupa Obrasqi z Kaszub.
Występowała wspaniała wokalistka
Zaginęła, a dziś okazało się że nie żyje, znaleziono ją wraz z psem w jeziorze
Masakra
sito_zabrze napisał(a):greenrs napisał(a):Czy tylko ja mam wrażenie, że po zatankowaniu na tej stacji auto traci moc? Zdarzyło mi się to kilka razy i od tego czasu staram się nie tankować w tej sieci.
Kaj tankowałeś ?
Ja leje gaz i benzyne na Circle na Bykowinie przy galerii i jest OK.
Teraz od tygodnia jeżdżę klasycznym golfem czfureczkom w TDI-ku od siory i ona sobie zażyczyła żebym tankował go ino na BP . Po 7,60 na bogato
Cropidło napisał(a):Cieszy mnie 20 dni spędzonych w słonecznej Sarandzie,a smuci jutrzejszy powrót do zaśnieżonej i mrożnej Polski.
Janusz Bajcer napisał(a):Nie żyje gen. Mirosław Hermaszewski. Miał 81 lat.
[*][*][*]
Był jedynym Polakiem, który poleciał w kosmos.
Ural napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Nie żyje gen. Mirosław Hermaszewski. Miał 81 lat.
[*][*][*]
Był jedynym Polakiem, który poleciał w kosmos.
Miałem okazję dzieki swojej pracy go znać i rozmawiać z nim gdy był w czynnej służbie.
Cóż mogę powiedzieć. Osoba o wysokiej kulturze osobistej. Wychowawca wielu pokoleń lotników, którzy kończyli 'Szkołę Orląt", tych którzy latali i jeszcze latają po polskim niebie.
Kiepura napisał(a):Dziwi mnie ta burza wokół osoby kosmonauty.
Prezentacja faktów nie jest prezentacją poglądów. A fakty są takie jak przedstawił Stachan.
Śmieszne są pytania o źródła czy wręcz zaprzeczanie faktom.
Nie dywagujemy o czasach Mieszka I tylko o przeszłości, którą wielu jeszcze doskonale pamięta.
Co kto mówił i jak się zachowywał i gdzie się znalazł.
A to, że później wielu się wybielało, usprawiedliwiało itd. Faktów to nie zmieni.
Janusz Bajcer napisał(a):Ucieszyła mnie zgoda żony na rezerwację majowego pobytu w Bułgarii
Zaliczka wpłacona.
Trochę smuci, że brak nowego Kalendarza Wyjazdowego 2023 ...