stachan napisał(a):Dla mnie to był komuch i do tego świadomy współpracownik WSW, a takich ludzi nie powinno się szanować. Zwykły sprzedawczyk nagrodzony lotem w kosmos za swoje oddanie komuszej zarazie. Tfu!
stachan napisał(a):Zasmuciły Cię słowa prawdy o Hermaszewskim? Nic dziwnego, bo mało kto o tym wie...
stachan napisał(a):W dzisiejszych czasach to ciężko jest nawet być głupim...
stachan napisał(a):Dla mnie to był komuch i do tego świadomy współpracownik WSW, a takich ludzi nie powinno się szanować. Zwykły sprzedawczyk nagrodzony lotem w kosmos za swoje oddanie komuszej zarazie. Tfu!
Już 15 grudnia w godzinach od 14:00 do 17:00 ceny wszystkich paliw miles oraz milesPLUS zostaną obniżone o złotówkę, co pozwoli kierowcom zaoszczędzić średnio 50 zł podczas jednego tankowania. Promocja odbywa się w ramach ogólnoeuropejskiej przedświątecznej akcji sieci Circle K. W czwartek 15 grudnia w godzinach od 14:00 do 17:00 ceny paliw milesPLUS oraz miles zostaną obniżone o złotówkę i kierowcy zaoszczędzą złotówkę na każdym zatankowanym litrze. Zaktualizowane ceny z uwzględnieniem rabatu będą wyświetlane na pylonach cenowych stacji w trakcie promocji. Oferta będzie obowiązywać na wybranych, 370 stacjach Circle K, położonych w dogodnych lokalizacjach w różnych regionach Polski. Przedświąteczne zniżki cen paliw w sieci Circle K Polska są częścią największej w historii firmy promocji paliwowej, w której bierze udział ponad 2 tys. stacji w całej Europie.
greenrs napisał(a):Czy tylko ja mam wrażenie, że po zatankowaniu na tej stacji auto traci moc? Zdarzyło mi się to kilka razy i od tego czasu staram się nie tankować w tej sieci.