anakin napisał(a):...
Czyń powinność forumowy bracie.
Przyjmę z godnością
anakin napisał(a):...
piekara114 napisał(a):W końcu za oknem biało .
anakin napisał(a):piekara114 napisał(a):W końcu za oknem biało .
Nie podzielam zachwytu.
Znów niby wszyscy (służby drogowe) do tego przygotowani, a okazało się, że jak co roku kierowcy rozjeżdżą i jakoś to będzie.
No, ale jak się podpisuje umowy (urzędy) wg których mają oni wyjechać do pracy dwie godziny po ustaniu opadów, to tak to właśnie wygląda.
Całe szczęście w tym nieszczęściu, że sumienie się im odzywa i mimo wszystko czasem przejadą.
Tylko lepiej by to wyglądało, gdyby pług był opuszczony.
Janusz Bajcer napisał(a):Nie żyje gen. Mirosław Hermaszewski. Miał 81 lat.
[*][*][*]
Był jedynym Polakiem, który poleciał w kosmos.
labusm napisał(a):Trochę, czyli przez ponad 20 lat przy tym robiłem. Drugą zimę z rzędu już nie, przegraliśmy przetargi. Z jednej strony dobrze, bo byłem koordynatorem (...)
labusm napisał(a):zawsze jeździliśmy do skutku nie czekając na te 1, 2 czy 3 godziny po ustaniu opadów
walp napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Nie żyje gen. Mirosław Hermaszewski. Miał 81 lat.
[*][*][*]
Człowiek o niesamowitej historii.
stachan napisał(a):walp napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Nie żyje gen. Mirosław Hermaszewski. Miał 81 lat.
[*][*][*]
Człowiek o niesamowitej historii.
W kontekście myślenia o nim, jako jedynym Polaku w kosmosie, to można się jakoś tym faktem ekscytować. W końcu na całym świecie niewiele ponad 500 osób może się pochwalić taką przygodą.
Dla mnie to był komuch i do tego świadomy współpracownik WSW, a takich ludzi nie powinno się szanować. Zwykły sprzedawczyk nagrodzony lotem w kosmos za swoje oddanie komuszej zarazie. Tfu!
stachan napisał(a):Zasmuciły Cię słowa prawdy o Hermaszewskim? Nic dziwnego, bo mało kto o tym wie...
Z tym banem to chyba przesadziłeś Niby za co?
stachan napisał(a):Twój post również jest prezentacją światopoglądu...
stachan napisał(a):Rozumiem, że mogą na świecie żyć Polacy, którym odpowiadała rzeczywistość stworzona przez postjałtański porządek. Nic na to nie poradzę