Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Popsuł się dzisiaj Scenic (diesel) Żonka za 3 dni jedzie z dziećmi nad "nasze" morze i będzie musiała wziąć drugie auto a jak mechanik nie ogarnie tematu to za 3 tygodnie wyjazd do Chorwacji Kadjarem (benzyna)
Zasmuciła reaktywacja Gangu Olsena, było trochu spokoju, no ale ludzi jedynie mundrych coraz więcej, ja bym tyle cierpliwości nie miał.
To tak jak wczoraj na drodze: tam ma Pan znak droga jednokierunkowa - ale on jest tyłem do mnie więc nie widzę co to za znak - poza tym "ty" masz bliżej do wycofania niż "JA", który rzekomo łamię przepisy.
Żegnaj Chorwacjo. Nastąpiła poprawa zdrowia teściów, jednak nie na tyle aby małżonka oderwała się od ciążącego na niej obowiązku opieki na rodzicami. Cóż SKS.