Tradycji stało się zadość, przeziębienie przed wyjazdem. Jak nie angina, to właśnie przeziębienie.
Walczymy, w końcu 4 ddw.
Tylko grogUral napisał(a):Miód, czosnek, herbata, Aspiryna, Polopiryna na noc i łóżko.te kiero napisał(a):(...) przeziębienie przed wyjazdem (...)
J.Hasek napisał(a):Szwejk ugotował ów sławny grog, przewyższający swą jakością grogi starych marynarzy. Taki grog mogli byli pijać piraci osiemnastego stulecia i byliby na pewno zadowoleni.
Kapelan Otto Katz był zachwycony i zapytał:
— Kto was nauczył przyrządzać taki wspaniały napój?
— Kiedy przed laty wędrowałem po świecie — odpowiedział Szwejk — spotkałem
w Bremie pewnego rozpustnego marynarza, który mówił, że grog musi być taki mocny,
aby ten, kto by po jego wypiciu wpadł do morza, mógł przepłynąć cały kanał La Manche.
Po słabym grogu utopi się jak szczenię.
Ural napisał(a):te kiero napisał(a):Tradycji stało się zadość, przeziębienie przed wyjazdem. Jak nie angina, to właśnie przeziębienie.
Walczymy, w końcu 4 ddw.
Miód, czosnek, herbata, Aspiryna, Polopiryna na noc i łóżko.
"te kiero"]
No to kapa, zdrowie jednak najważniejsze, więc jego dużo życzę. U mnie jest coś podobnie i przez to przesunięty i skrócony o 5dni wyjazd do Cro. Po powrocie wizyta u lekarza z Pani J. I znów wyjazd, ale już PL. Oby tak się udało.
Postnapisał(a) yarko2000 » 22.04.2022 20:49
Głowa do góry - zdrowie jest ważniejsze !
Jeszcze będą kolejne majówki
te kiero napisał(a):Departure cancelled
Pierwszy raz w życiu choróbska wpłynęły na anulowanie wyjazdu.
Coś ten Pag mnie omija
Over.
ajdadi napisał(a):Młody w piątek odebrał...
piekara114 napisał(a):U nas w domu też Abiturient jest
Bravik napisał(a):I znowu o rok bliżej do "piórnika". Ostatnia piątka z przodu już za mną.
ajdadi napisał(a):... z drugiej strony ale ten czas szybko zleciał.