Ucieszyły mnie trzy wypady wędkarskie.
Od soboty do poniedziałku złowiłem ok.100 okoni.
Złowionych ryb nie biorę. tylko zdjęcie i do wody.
Kapitańska Baba napisał(a):Były piękne plany...wszystko ustalone.... byli chętni i nawet piękny jacht w dobrej cenie. I nigdzie nie pojadę..... Majówka 2022 poszła się......
te kiero napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Były piękne plany...wszystko ustalone.... byli chętni i nawet piękny jacht w dobrej cenie. I nigdzie nie pojadę..... Majówka 2022 poszła się......
A cóż to się porobiło? Współczuje.
U mnie na razie na tak i oby tak dalej. Nawet pogoda wirtualnie się poprawia.
Kapitańska Baba napisał(a):te kiero napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Były piękne plany...wszystko ustalone.... byli chętni i nawet piękny jacht w dobrej cenie. I nigdzie nie pojadę..... Majówka 2022 poszła się......
Ostry ból przez kilka dni, w środę skierowanie na rezonans, czwartek samo badanie, konsultacja u ortopedy, piątek rano wizyta w szpitalu u neurochirurga, wypisane skierowanie do szpitala, czekam na zabieg - ma być w ciągu 3-4 tygodni najdalej
edit: właśnie dzwonili ze szpitala, mam się stawić na oddział 9 maja.....
Kapitańska Baba napisał(a):te kiero napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Były piękne plany...wszystko ustalone.... byli chętni i nawet piękny jacht w dobrej cenie. I nigdzie nie pojadę..... Majówka 2022 poszła się......
Ostry ból przez kilka dni, w środę skierowanie na rezonans, czwartek samo badanie, konsultacja u ortopedy, piątek rano wizyta w szpitalu u neurochirurga, wypisane skierowanie do szpitala, czekam na zabieg - ma być w ciągu 3-4 tygodni najdalej
edit: właśnie dzwonili ze szpitala, mam się stawić na oddział 9 maja.....
boboo napisał(a):[ i ]
https://www.onet.pl/sport/onetsport/woj ... g,d87b6cc4
Znaliśmy z Olgą osobiście. Bywał na strzelaniach w Dortmundzie.