piekara114 napisał(a):Niby 22latka, a wygląda na duzoooo starszą i jeszcze kilkukrotnie poprawioną..... Dla mnie na NIE.....
To w sumie dobrze że na NIE, widać jesteś heteroseksualna czyli tak jak powinno być
yzedef napisał(a):piekara114 napisał(a):Niby 22latka, a wygląda na duzoooo starszą i jeszcze kilkukrotnie poprawioną..... Dla mnie na NIE.....
To w sumie dobrze że na NIE, widać jesteś heteroseksualna czyli tak jak powinno być
croner napisał(a):yzedef napisał(a):piekara114 napisał(a):Niby 22latka, a wygląda na duzoooo starszą i jeszcze kilkukrotnie poprawioną..... Dla mnie na NIE.....
Za to w Twojej wypowiedzi nie widać nic więcej, poza Twoim męskim szowinizmem...
P.S.
Piekara114 w swoim wywodzie niewiele lepsza... Kobieta, kobiecie...
Eh, świat na psy idzie...
maxredaktor napisał(a):Agnieszko, chapeau bas.
maslinka napisał(a):maxredaktor napisał(a):Agnieszko, chapeau bas.
Eee tam Przy okazji się rozwijam, a najważniejsze, że pomogę moim uczniom. Szkoda tylko, że kurs jest w piątkowe wieczory
Myślałam, że jak znam chorwacki, to z ukraińskim pójdzie łatwiej , a to zupełnie inna bajka... Rosyjskiego nigdy się nie uczyłam.
maslinka napisał(a):maxredaktor napisał(a):Agnieszko, chapeau bas.
Eee tam Przy okazji się rozwijam, a najważniejsze, że pomogę moim uczniom. Szkoda tylko, że kurs jest w piątkowe wieczory
Myślałam, że jak znam chorwacki, to z ukraińskim pójdzie łatwiej , a to zupełnie inna bajka... Rosyjskiego nigdy się nie uczyłam.
te kiero napisał(a):Wytrwałości...
te kiero napisał(a):np teraz jesteśmy w ośrodku w Bukowinie, gdzie pracują zarówno Rosjanki i Ukrainki i można sobie poćwiczyć.
Kapitańska Baba napisał(a):Ukraiński jest bliższy polskiemu niż rosyjskiemu Mamy bardzo wiele wspólnych słów, zwłaszcza takich naszych staropolskich.
piekara114 napisał(a):Agnieszka, a jak będziesz pracować z mocno zróżnicowaną grupą uczniów? Czy trafili do szkoły tylko Ci, którzy znają polski? Bo raz język, a dwa znajomość naszej literatury i realizacja programu...